Arma Seramik-vitra Lavabo Ve Alt Dolabı

Arma Seramik-vitra Lavabo Ve Alt Dolabı
Gizem
11 Mayıs 2024 17:57

5 ay önce Arma Seramik (Rüzgarlı Sokak, Ankara) mağazasından Vitra markasına ait Memoria adlı 120 cm lavabo ve alt lavabo dolabını satın aldık. Stokta olduğu belirtilmiş ve 15 gün içinde sevk edilebileceği ifade edilmişti. Ancak aylardır sevkiyat sürekli olarak erteleniyor. Banyomuzda tadilat yaptırdık ve şu anda banyoyu kullanamıyoruz. Kurumsal ve kaliteli bir firma olduğunu düşünerek tercih etmiştik. Maalesef, alışveriş yaptığıma çok pişmanım ve bir daha asla bu firmadan alışveriş yapmayacağım. Sevkiyatın ne zaman yapılacağı belirsiz. Sevk edilse bile, nasıl bir ürün geleceği konusunda endişelerim var. 5 aydır yaşadığım mağduriyet giderilmedi. Yeni bir ürün almak istesem de, mevcut enflasyon ortamında aldığım fiyata benzer bir ürün bulmam mümkün değil. Ayrıca, 5 aydır almadığım ürün için taksit ödemekteyim ve cebimden para çıkıyor. Ürün hâlâ ortada yok ve taksit ödemesi bir ay sonra sona erecek. Bu markadan alışveriş yapmayı düşünenler, yaşadıklarımı göz önünde bulundurarak iki kere düşünmeli ve mümkünse bu markadan uzak durmalıdır.

11 Mayıs 2024 18:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Aybüke sonuçtan memnun

Aybüke
10 Ağustos 2024 14:36
"Teşekkürler mağduriyetim giderildi ürünün sağlamı gönderildi"
Vitra Online Mağduriyeti Ürünüm Kırık Geldi
Vitra Online Mağduriyeti Ürünüm Kırık Geldi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
10 Haziran 2025 10:28
Vitra'dan Aldığım Banyo Dolabı Geç Ve Eksik Teslim Edildi, Servis İlgisiz
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
20 Mart 2024 15:31
Türkay sonuçtan hiç memnun değil

Vitra Lavabo Dolap Kurulumu!

Türkay
08 Temmuz 2023 19:05
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Lavabo, Kırık Ürün Ve Sürekli Oyalama Mağduriyeti

05 Ekim 2025 03:26