Simge sonucu yetersiz buldu

Vileda Turbo Mop Sapı

Vileda Turbo Mop Sapı
Simge
16 Kasım 2023 16:42

2 yıl garantili olarak piyasadaki muadillerinden fahiş farkla satın almış olduğum Vileda Turbo Mop ürünü, garantisi dolmadan sapının kırılması ile kullanılmaz hale gelmiştir. Müşteri hizmetleri ile garantisi dolmadan kırılan ürünün değişimi ile ilgili talepte bulundum. Ürünü talep etmeden, otomatikleşmiş bir yanıt ile, Yedek Parça Değişimi yapacaklarına bana ürünü satın alabileceğim Pazaryeri adreslerini ilettiler. Şaka gibi. Bir ürünün kutusunun üzerine 2 yıl garantili yazıyor ve buna ilişkin belge veriyorsanız bu ürünün içerisindeki her bir parça için geçerlidir. Ürünü kullanım amacı dışında kullanmadığım sürece kullanıcı hatası diyerek beni suçlayamazsınız. Aynı ürünü yazlık evimde 5 senedir sorunsuz kullanıyorum. O kırılmayıp yeni aldığım bu ürün kırıldıysa üretim hatası vardır! Sizin malzeme kalitesinden eksilttiğiniz farkı bana ödetemezsiniz, kabul etmiyorum! Temizlik sopası ile temizlik dışında bir şey yapacak kadar akli melekelerimi yitirmedim henüz. Acilen ürünün kırılan parçasının adresime gönderilmesini talep ediyor aksi durumda Tüketicinin Korunması hakkında Kanun'a istinaden tüm yasal haklarımı kullanacağımı buradan da bildiriyorum!

Vileda Turbo Alalı 2 Ay Geçmeden Bozuldu

Pelin
06 Mart 2024 17:50
Mükerrem sonuçtan hiç memnun değil

Vileda Turbo 2n1 Mop Seti Sıkma Mekanizması Arızalı Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

Mükerrem
27 Ekim 2025 15:23
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
30 Mayıs 2024 17:39

Zeynep
23 Mart 2024 22:36
Vileda Turbo 2in1 Pedallı Temizlik Seti Hemen Kırıldı İlgilenen Yok!
Vileda Turbo 2in1 Pedallı Temizlik Seti Hemen Kırıldı İlgilenen Yok!

Pelinsu
20 Ekim 2025 13:08