Adile sonuçtan hiç memnun değil

Kış Ortasında Viessmann Kombi Mağduriyeti

07 Ocak 2024 23:19

Viessmann kombi aldık, yok şusu iyi yok budu iyi diye, servisi iyi diye... Ne servise ulaşabiliyorum ne de yetkili birine. Voltaj dalgalanmaları sonucunda bugün bir anda kombi de gitti, şu anda hiçbir elektrik akımı yok. Ailecek kışın ortasında soğukta duruyoruz buz tuttuk. Muhatap bulamıyorum, müşteri hizmetlerine de hiçbir şekilde bağlanmak mümkün değil. O yokluğun içinde almışken en iyisi olsun diye iki katı parasını vermiştim 2021 yılında, daha yeni aldım bir de...

08 Ocak 2024 21:21

Dün yaşanan voltaj dalgalanmaları sonucu bölgemizde birkaç kombi arızalandı. Bunlardan biri de bizim kombimiz. Onca uğraş sonucu yetkili servise ulaşabildim. Servis geldi 400 TL aldı içindeki her şey yanmış, aynı tel üzerindeki diğer kombiler komşuların da bazılarının bozuk. En azından ucuzluklar bu voltaj dalgalanmalarında hata verip kendini kapatmış. Bizim Viessmann ne var ne yoksa içine yutup bir güzel her parçasını yakmış. Hayatımda ilk kez kazandığım parayla babam hasta olmasın diye en iyisi Viessmann (! ) Olduğunu düşünerek aldım kombiyi. Zaten babamı da kaybettim. Onun için aldığım kombinin içindeki piller şişmiş kombiyi de kaybettim. Tabii ki kombi markası hiçbir şekilde kendinde hata bulmayacaktı. Aydem Elektrik hiç bulmayacak. Yani ben kaybettiğimle kaldım yine... Bozuk kombiyi 5000 liraya almayı teklif ettiler, ben de hurdaya vermeyi daha uygun gördüm. Sadece 2 yıllık bir hikayeydin Viessmann. Soğukta kaldık. Söyleyeceklerim bu kadar, iyi çalışmalar dilerim.

08 Ocak 2024 08:40 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın müşterimiz; Kayıtlarınıza ulaşabilmek için cihaz seri numarasını yazmanızı ve size bırakılmış olan yetkili servis formunu sisteme yüklemenizi, servis formu yok ise servisin iletişim numarası firma adını iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş.

08 Ocak 2024 18:58
Kış Ortasında Viessmann Kombi Mağduriyeti

Servis geldi 400₺ aldı içindeki her şey yanmış, aynı tel üzerindeki diğer kombiler komşuların da bazılarının bozuk. En azından ucuzluklar bu voltaj dalgalanmalarında hata verip kendini kapatmış. Bizim Viessmann ne var ne yoksa içine yutup bir güzel her parçasını yakmış. Hayatımda ilk kez kazandığım parayla babam hasta olmasın diye en iyisi Viessmann (! ) Olduğunu düşünerek aldım kombiyi. Zaten babamı da kaybettim. Onun için aldığım kombinin içindeki piller şişmiş kombiyi de kaybettim. Tabii ki kombi markası hiçbir şekilde kendinde hata bulmayacaktı. Aydem Elektrik hiç bulmayacak. Yani ben kaybettiğimle kaldım yine... Bozuk kombiyi 5000 liraya almayı teklif ettiler, ben de hurdaya vermeyi daha uygun gördüm. Sadece 2 yıllık bir hikayeydin Viessmann. Soğukta kaldık. Söyleyeceklerim bu kadar, iyi çalışmalar dilerim.

08 Ocak 2024 19:24

Dün yaşanan voltaj dalgalanması sebebiyle kombimiz arızalandı. Zar zor servis geldi 400 TL aldı içindeki her şey yanmış, aynı tel üzerindeki diğer kombiler komşuların da bazılarının bozuk. En azından ucuzluklar bu voltaj dalgalanmalarında hata verip kendini kapatmış. Bizim Viessmann ne var ne yoksa içine yutup bir güzel her parçasını yakmış. Hayatımda ilk kez kazandığım parayla babam hasta olmasın diye en iyisi Viessmann (! ) Olduğunu düşünerek aldım kombiyi. Zaten babamı da kaybettim. Onun için aldığım kombinin içindeki piller şişmiş kombiyi de kaybettim. Tabii ki kombi markası hiçbir şekilde kendinde hata bulmayacaktı. Aydem Elektrik hiç bulmayacak. Yani ben kaybettiğimle kaldım yine... Bozuk kombiyi 5000 liraya almayı teklif ettiler, ben de hurdaya vermeyi daha uygun gördüm. Sadece 2 yıllık bir hikayeydin Viessmann. Soğukta kaldık. Söyleyeceklerim bu kadar, iyi çalışmalar dilerim.

09 Ocak 2024 11:28
09 Ocak 2024 11:37

Bu ücret değil, bildiğiniz yeni kombi fiyatı istiyorlar. 30 bin tl den aşağı tutmaz diyorlar. Şaka mı yapıyorsunuz? Dünya para verdiğim aletin içinde tek bir tane bile akım koruması yok mu, kablosu yanar anlarım başka bir şeyi yanar anlarım, içindeki her parça mı yanar? Madem öyle kurulurken neden ben uyarılmadım? Ya da satın alırken? Buradan da herkesi uyarayım, rüzgarlı bir havada, soğuk bir havada, yağmurlu bir havada kullanmak için Viessmann tercihleriniz arasında olmasın çünkü zaten bu havalardan etkilenmemek için tonlarca para verdiğiniz kombi sizi bu havalarda korumak yerine 30.000₺ kadar zarara uğratabiliyor. Saygılarımla...

Şuayb sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Sorununda Yanlış Teşhis Ve Ekstra Maliyet

08 Aralık 2024 00:48

Yeni Kombi Sorunu Ve İlgisizlik

12 Kasım 2024 21:00
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 10:15
Viessmann Isı Sıcak Su Problemi Ve Servis Mağduriyeti
Viessmann Isı Sıcak Su Problemi Ve Servis Mağduriyeti
Kamil sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2023 18:09
"Hızlı geri dönüş ve geç bir saat olmasına karşın gelip sorunumuzla ilgilendiler. Teşekkür ederiz."

24 Ekim 2024 16:51