Viennalife Emeklilik ve Hayat Yanıltıcı Bilgilerle Satılan Sigorta Ürünleri

27 Eylül 2024 10:00

5 Ekim 2022'de Karma Dövize Endeksli Ödüllü Birikim Hayat Sigortası, 19 Nisan 2023 tarihinde ise Ferdi Kazalı Hayat Sigortası'nı ne yazık ki bu kurumdan çalışanların yanlış anlatımları ve açıkça kandırılarak yaptırdım. Bana dolar birikimi yapabileceğimi ve 1 yılın sonunda ödediğim rakamın istersem tamamını alacağım beyan edildi. Ancak 2 poliçemden de çıkmak istediğimde ödediğim rakamlarda %80 oranında bir kesinti yapılacağını öğreniyorum.
Açıkça benim parama el koyuyorlar. Kesinlikle dava açacağım bir kurum. Bana bu ürünü öneren çalışan ile görüştüğümde bana bu ürünü artık böyle söyleyerek satmıyorum. O dönem ben 1 aylık çalışan olduğumdan sizinle müdürüm görüştü. Açıkça sen o dönem kandırıldın diyor bir de utanmadan. Bu firma büyük bir pişmanlıktır.

27 Eylül 2024 10:04 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu şirketimizce değerlendirmeye alınmıştır. İlgili incelemeler yapıldıktan sonra size bilgilendirme sağlanacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili incelemeler yapılmış olup, herhangi bir hatalı ya da eksik bilgilendirme tespit edilmemiştir. Konu hakkında size bilgilendirme yapılmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Viennalife'tan Aldığım Dövize Endeksli Ödüllü Birikim Hayat Sigortası İle İlgili Şikayetim

29 Eylül 2023 12:25
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 12:41

29 Temmuz 2024 21:47
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Viennalife Emeklilik Ve Hayat %20 Paramı Kesti!

02 Ağustos 2024 16:44