Büşra sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Netherlands Vize Randevusu Mağduriyeti

28 Haziran 2024 15:26

VFS Global Netherlands 1 Temmuz 2024 vize başvuru randevumuzu yaklaşık 2 haftadır ileri tarihe ertelemek istiyoruz fakat sistemden değişikliği bir türlü sağlayamıyoruz. Müşteri hizmetlerine durumu kaç kez söyledik sürekli aynı şeyleri söylüyorlar sayfayı yenileyin farklı tarayıcı kullanın diyor söylenen her şeyi yaptık sistem hata veriyor randevu tarihi değiştiremiyoruz.
Şu an son 72 saat içindeyiz ve randevuya gelemeyeceğimiz için ödediğimiz vize servis ücreti yanacak
sizin sisteminiz yüzünden ileri tarihe randevu alamıyoruz.
Randevu tarihinin ertelenmesini ya da randevunun iptal edilip ödediğimiz bedelin geri yatırılmasını istiyoruz.
Konu hakkında acil çözüm beklemekteyiz

02 Temmuz 2024 09:18 (Şikayetten 3 gün sonra)
05 Temmuz 2024 09:30

Merhaba gerekli bilgileri ilettim konuşma sağlandı fakat henüz çözüm sunulmadı konu hakkında çözüm beklemekteyim

24 Temmuz 2024 13:50

Sayın Yetkili hala tarafıma çözüm süreci hakkında dönüş yapılmadı. İleri tarihe randevu hakkı istemekteyim ya da ücret iademi yapmanızı bekliyorum dönüş beklemekteyim

Sila

Merhaba, Geri ödemeniz geldi mi? Ben randevumu yasal süre içinde iptal etmeme rağmen bana 'mücbir sebepler' dışında randevu ücretinin geri verilmediğini iddia ettiler önce. Sonra bir sürü mail ve şikayet sonunda geri ödemeyi kabul ettiler, 25 hazirandan beri ödeme bekliyorum, gelen giden yok. Sanırım sizde de durum benzer?

Büşra

Merhaba Hayır maalesef bütün verileri iletmeme rağmen dönüş olmadı. Kendi sistemleri yüzünden randevuyu ileri tarihe alamadık yardımcı olmuyorlar hala.

VFS Global Randevu İptal Ve Yeniden Planlama Sorunu

04 Aralık 2024 19:37
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Vize Randevusu Güncellenmiyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

01 Eylül 23:48