Verifone Yazarkasa Malı Hafıza Pili Derdi

27 Temmuz 2024 17:25

15 Haziran 2024'te Ankara erpos bilişim firmasına verdiğim arızalı verifone yazarkasam, 2 Temmuz tarihinde malı hafıza pili değiştirilmek üzere verifone Panorama bilişim merkezi'ne nedense 17 günlük bir gecikme ile ulaştırılmış. Erpos'u arıyorum, 'daha gelmedi, inceleniyor, çok yoğun, bekleyin, mail atalım' gibi saçma cevaplar alıyorum ve bir türlü müspet veya menfi bir cevap alamıyorum.

Bugün 42 gün oldu, bir yazarkasanın malı hafıza pilini değiştirmek ve göndermek bu kadar zor mudur? Allah aşkına birisi bunu açıklasın. Pili Kore'den getirtseniz, kasayı yeniden imal etseniz bu kadar sürmez vallahi. Müşterilerimize Elle fiş kesmekten bıktık, usandık.

Bir de insanlara laf anlatmak ayrı bir dert, maliyeden gelen görevliler de bunun cabası. Gelen memurlar artık bezdi, gelip gidip alo maliye'ye yapılan şikayetlerden. Verifone kullandığım için binlerce kez pişmanım, diyecek çok şeyim var ama yazamıyorum. Seri numarasını da yazayım da sonra 'o yok bu yok' demesinler (3e16164275). Çözüm bekliyorum. Çözüm bekliyorum. Çözüm bekliyorum.

22 Ağustos 2024 08:46 (Şikayetten 25 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz değerlendirilmeye alınmış olup, işleminiz takibimiz altındadır. En kısa sürede çözümlüyor ve tarafınıza bilgi dönüş yapıyor olacağız. Sağlıklı Günler Dileriz, Saygılarımızla.

12 Eylül 2024 11:46

Verifone Cihazında Sürekli Yaşanan Teknik Sorunlar