İlker sonuçtan memnun

İlker
05 Şubat 2024 15:10

Verifone'a ait Profilo marka POS cihazım, 8 Ağustos 2023 tarihinde 'main bellek pili değişecek' denilerek benden alındı. Eylül ayına kadar hiçbir şekilde bana teslim edilemediği gibi teknik servise de ulaşamadım. Hem Ciner hem de Şikayetvar'a yazışmalar yaptıktan sonra 18 Eylül 2023'te bana ulaşıldı ve sorunun çözüleceği bildirildi. 25 Eylül 2023'te çıkış yapılarak cihaz bana gönderildi. Ancak şu an yine aynı sorun ortaya çıktı ve servisten kasa şifresini aldığımda, sorunun 'main bellek dolduğu için değişmesi gerektiği' belirtildi ve 6 ay geçtiği için servis ücreti çıkacağı ve ücret alınacağı söylendi. Ben de cihaz için 1.600 TL ödediğimi ve cihazın bana Ekim ayında teslim edildiğini, dolayısıyla 6 ayın geçmediğini söylediğimde 'Bizde kayıt açıldığı tarihi önemsiyoruz, o yüzden Ağustos ayı baz alınıyor' gibi bir ifadeyle karşılaştım. Cihazı aldığımdan beri sürekli problem yaşanıyor ve insanlarla adeta dalga geçiliyor. Bana ne servisten değiştirildiği parça hakkında bilgi verildi ne de başka bir şey. Anlaşılan o ki parça değiştirilmemiş ve sadece bu süreç uzasın, 6 ay geçsin ki tekrar ücret talep edebilelim düşüncesi bu firmada hakim.

07 Şubat 2024 15:39 (Şikayetten 2 gün sonra)
İlker
17 Nisan 2024 16:47

Hala sorunum çözülmedi cihazı benden aldınız bir ayı geçti hala cihaz bana yapılıp gönderilmesini gibi gerekli bilgide verilmedi. Bu kadar rezillik olmaz

Pinar sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 00:54

Verifone Vx680 Sürekli Hata