Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Yeni Alınan Ürünlerin Servise Gönderilmesi

14 Haziran 2023 23:57

Ben Sosyal medya uzmanı olarak yaklaşık 20 yıldır iş yapıyorum. İşim gereği Video Editlerle çok fazla uğraşıyorum. Bu Bağlamda işimi en iyi şekilde ve hızlı yapabilmek için yıllardır müşterisi olduğum Vatan Bilgisayar'dan yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim ve 12/06/2023 tarihinde Vatan Bilgisayar Pendik şubesine gidip ana kart ve işlemci aldım. Bilgisayar mühendisi olduğum için montajımı da kendim yapabiliyorum. Fakat kurulumu yaptığımda sistemin çalışmadığını gördüm. Ertesi gün 13/06/2023 te sıkıntı olmasın diye kasamı da alıp gittim ve sorundan bahsettim. Arkadaşlar sorunun RAM kaynaklı olduğu söylediler ve RAM'leri değiştirdiler. Kasayı alıp tekrar eve geldim fakat bu sefer sistem açılıyor dram hatası veriyor, bazen açılıyor bazen açılmıyor vs vs. Aynı gün tekrar kasayı alıp mağazaya gittim. Bu sefer; Abi, ana kart arızalı anakartı değiştirelim dediler ve değiştirdiler. Bu kez yine açılmadı ramları değiştirdiler. Uzun uğraşlar ve 2 günlük zaman kaybıyla yine sıkıntı çıktı, PSU yeni anakarta uymaz denildi ve bu seferde yeni PSU aldım. Sonunda eve geldim. Evde montajlarını yaptım. PC bu sefer düzgün açıldı fakat sıcaklık değerleri 100 dereceleri buluyor. Ana kart ve işlemcinin. Bu işlemler için yaklaşık 3 gün gidip geldim taksi parası verdim. Zamanım gitti işimden gücümden oldum. Şu an çalışabilecek PC yok. Ve 26 bin tl verdim. Bugün itibariyle oradaki arkadaşlar ürünü servise göndereceğiz diye 2 gün önce alıp kullanamadığım parçaların tamamını servise göndereceklerini söylediler. Önce kabul etmedim ısrarla ürünler yeni neden servise gönderiyorsunuz diye sorduğumda çeşitli bahaneler söylediler. Çalışmayan ürünleri satıp, kullanmadığım halde iadesini almadıkları için servis ten başka bir çözüm sunamadılar. Hiç kullanamadığım 26 bin Tl lik ürünler servisten tamir edilip gelse ne olacak. Ben sıfır ürün aldım, şimdi tamir edilmiş ürünleri bana gönderecekler. Servis süresi 20 iş günü önümüz bayram bu işlem en az 1 ay sürer. Şimdi ben ne yapmalıyım? İşimi gücümü yapamıyorum. Maddi ve Manevi zarar ettiğim gibi, zaman kaybı yaşıyorum, çalışamıyorum.

vatan-bilgisayar-yeni-alinan-urunlerin-servise-gonderilmesi-1.pdf

17 Mayıs 2023 09:29
Vahdet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 01:06
Türker sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Test Etmeden Teslim Yapıyor

05 Mart 2024 09:58
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Bozuk Ana Kart Sattı Ve (kutusu Açılmış Ana Kart)

04 Aralık 2023 15:53

12 Ağustos 2024 08:47