Vatan Bilgisayar UE 50TU8000 50` 125 Cm 4K UHD Smart TV Arıza

22 Mayıs 2023 11:28

Vatan Bilgisayar mağazasından 29/01/2021 de satın aldığım Samsung marka UE 50TU8000 50` 125 cm 4K UHD Smart TV tam 2 yılını doldurmuş olup 29 Nisan günü arıza verdi. Birden görüntü gitti ve ses gelip gitmeye başladı. Neyse ki o tarihte Vatan Bilgisayar +1 yıl garanti süresi veriyordu ve sorunumuz hızla çözülür sandık. Vatan Bilgisayar bizi Gulf Sigorta'ya yönlendirdi. Fatura bedelim 4.912 TL olup panel arızası fatura bedeli aştığı için bana sormadan çek verdiklerini ilettiler.

Ben çeki reddettim ve 20 gün oldu. Televizyonumu iade etmelerini bekliyorum. Vatan müşterisini nasıl bu sigorta süreçleriyle mahvedebiliyor. Ben ürünümü +1 yıl ürün güvencesi denilerek aldım haricen gidip sigorta ettirmedim ki, bu nasıl bir süreç. Bilgilerimin incelenerek acilen Gulf Sigorta'nın rehin aldığı ve onarımını yapmayıp ürünümü teslim etmediği için Vatan Bilgisayar tarafından müdahale edilmesini talep ediyorum.

Gulf Sigorta acilen sorunsuz çizik dahi olmayan TV'mi hiçbir parçası değişmeden iade etsin! Samsung tarafından 2 yıllık TV nasıl bozulur baktırılması ve ücretsiz olarak tamirini talep ediyorum. 20 gündür TV'siz kaldık.

Bezdik bu çözüm sürecinde. Vatan Bilgisayar müşterisi olmam üzerine Samsung ile Vatan Bilgisayar tarafından bu sürecin müşteri lehine tamamlanmasını talep ediyorum. Acil dönüş rica ederim.

Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Ek Garantiye Devam Sözleşmesi

25 Eylül 2023 14:44
Yasin sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 17:25
"Samsung çok büyük bir marka hemen çözdü üstelik garantisi geçmesine rağmen. Teşekkürler..."
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 09:41

12 Eylül 2023 21:49
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 16:22

Vatan Bilgisayar Kategorileri