29 Şubat 2024 13:24

23 Şubat 2024 cuma akşamı Sultanbeyli Atlaspark AVM de bulunan Vatan mağazasından Philips Aqua Trio 9000 serisi dikey süpürge satın aldım. Alırken ürünü incelemek için kutu açılımı yapıldı. Bize yalnızca ürünün çalışıp çalışmadığını kontrol edildi, detaylı inceleme yapılmadı. Ürünün neden tozlu olduğunu sordum, bunun normal olduğu söylendi. Kutusunda neden bant olduğunu sordum kutunun dayanıklılığının artırıldığı söylendi. Bu ürünün daha önce kullanıldığı hissi bende oluştu. Ama orada bir şey yapmadım bu konuda. Ertesi gün ürünü %100 şarj yapıp, önce halıda 15 dakika kadar kullanıldı ve şarj %50 ye düştü. Sonra ıslak kullanımda zeminde %50 şarjda iken 1 dakika sürmeden şarjı %9 a düştü. 1 dakika sonra da kapandı. Ayrıca aynı gün, üründe birkaç yerinde ezilme ve Philips yazısının bir kısmının silinmiş olduğunu fark ettik. Bunları fotoğraflayarak makineyi kutusuna tastamam koyduk. İadesi için Vatan mağazasına götürdük. İnceleme sonrası iade yapamayacaklarını, şarj problemi sebebiyle de istersek Philips servisine göndereceklerini ve ezilme ve Philips yazısının silik olması sebebiyle bir şey yapamayacaklarını söylediler. Üzüldük, iade kararı beklerken, ilgilenmedi. Vatan gibi büyük kurumsal firmaya yakışmayan bir tutumla karşılaştık. Philips ten ise henüz bir haber yok. Umarım ilgilenir ve ücret iademizi yaparlar. Kabul edilebilir bir durum değil. Toplamda 25.000 TL ödediğimiz ürün hem depolu hem de sorunlu çıktı. Burada mağdur biziz. Acil cevap bekliyoruz. Ücretin İadesini istiyoruz

Seda sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 16:29
Fiyat Düşüşü Ve Süpürge Sorunu
Almira sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 13:41

02 Eylül 2025 16:14
Betül sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 16:30

13 Mart 2025 10:17