Esin sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 22:00

21 Aralıkta Vatan Bilgisayar'dan TCL 43P735 43inc 108 cm 4K UHD Google Smart TV, Uydu Alıcılı TV satın aldım. 10 Ocak itibariyle hala TV elime geçmedi. TV Kolay Gelsin kargoya verilmişti. Kargo teslim edilmeyince kargo şirketi ile iletişime geçtiğimde kargo şirketi kargonun ellerine geçmediğini satıcı firmanın ürünü hiç teslim etmediğini söyledi. Fakat Vatan Bilgisayar kargonun teslim edildiğini söylüyordu. Uzun uğraşlar sonucu ikinci kere TV kargoya çıktı diye mail aldık. Fakat bu kez de TV kargoda hasar aldığı için teslimatını gerçekleştirmediler. Vatan Bilgisayarı aradık fakat onların ekranında hasar bildirimi olmadığını söylediler. Bana Kolay Gelsin kargodan mail olarak hasar tutanağı ve fotoğraflar geldi. Biz yine kargonun bunu satıcı firmaya bildirmesini bekliyoruz. 20 gün oldu hala TV elimize geçmedi. Ne zaman geçeceği de belli değil. Mağazadan teslim almak istiyoruz. Ona da olmaz diyorlar. Ne olacak böyle bilmiyoruz. Büyük bir mağduriyet söz konusu. Aşağı ikinci kez kargoya verilen TV nin hasar tutanağındaki görselleri ekliyorum. Bu durumun en kısa zamanda çözülmesini istiyorum. Yasal teslimat süresi doluyor.

vatan-bilgisayar-kargo-sorunu-ve-urunun-20-gundur-teslim-edilmemesi-5.pdf
Esin
Esin
15 Ocak 2024 23:22

Bizi hala oyalıyorlar. Her gün farklı bir müşteri temsilcisi ile konuşuyoruz. Bir gün biri mağazadan teslim alabilirsiniz, ben not alıyorum diyor. Ertesi gün bir diğeri hayır alamazsınız kargo ile teslim edilmek zorunda diyor. Kendi içinde bu kadar çelişen bir başka firma daha görmedim. Bir de marifetmiş gibi 30 gün içinde teslim edilmek zorunda zaten diyorlar. Eğer şikayet ederseniz süreç daha da uzar diyorlar umursamadan. 5 gün kaldı 30 gün olmasına ne yeni bir kargo var ortada ne de başka bir çözüm önerisi. Amaçları siparişi iptal etmemizi sağlamak olduğunu düşünüyorum. Yılbaşından önce aldığımız için ürüne zam geldi ve biz ürünü daha ucuza almış olduk. Siparişi iptal etmemiz onların işine gelecek. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir müşteri hizmetleri tavrı yok. Ama sonuna kadar her türlü yasal hakkımı kullanacağım. Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim yarın. Eğer oradan da sonuç alamazsam mahkemeye vereceğim. Artık sabrımız kalmadı.

18 Eylül 2023 14:07
Ender sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 14:49
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 10:31

02 Nisan 2024 17:05
Vatan Bilgisayar Ayıplı Ürün Satılması & Her Şeyi Müşteri Takip Etmesi
Mümin sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 20:21
Vatan Bilgisayar Paramı İade Etmiyor