Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Valstur Uçuş, Transfer Sorunu

26 Mayıs 2024 07:56

Nisan ayında Dubai turuna katildim. İstanbul Havaalanından gidişimizle problemler başladı. Dubai'ye indiğimizde 2,5 saat transfer aracı bekledik. Dubai'de de yine başka problemlerle karşılaştık. Turkiye'ye döndüğümde de firmayı aradım not aldıklarını söylediler fakat hala bir yetkili tarafıma dönüş yapmadı.

27 Mayıs 2024 12:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayet ekiplerinizde adınıza bir şikayet bulamadık. Rezervasyon numarası ve iletişim bilgilerinizle [email protected] a göndermenizi rica ediyoruz. Konuyla hızla ilgilenmek istiyoruz. Saygılarımızla

11 Ağustos 2024 22:26

Merhaba, cevabin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Yolların durumunu kendim de gördüm ve 2,5 saat transfer aracı beklememizi gerektirecek hiçbir durum yoktu. Taksilerle kimseyi mağdur etmeden otellerine ulastirabilirdiniz.

12 Ağustos 2024 10:54

Merhaba, Dubai'de yaşanan sel felaketi nedeniyle uçuşların iptali, Dubai'de yaşanan olağan üstü durum tüm kamuoyunun malumudur. Elimizde olmayan sebeplerden yaşamış olduğunuz aksiliklerden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler. Saygılarımızla

12 Ağustos 2024 10:59

Merhaba, konu uçuş iptali değildir. Tarafınızdan kimsenin bilgi vermemesi, nasıl ilerleyeceğimizi kısa sürede bildirmemeniz zaten yeterince kotu bir durumdu. Grubun yarısı zaten kendi kendimize durumu halledip bir sonraki uçak için rzv yaptırdık. Problem ucaktan indikten sonra 2,5 saat bizi havaalanında bekletmeniz, bir suru transfer aracı taksi varken ulaşımı bu şekilde halledebilirdiniz.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Dubai Turu Şikayeti

15 Nisan 2024 10:35

Beyhan
02 Ocak 2025 23:39
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Hizmet Ve İletişim Sorunlarıyla Geçen Dubai Turu

11 Şubat 2025 14:02

Dubai Turunda Yaşanan Aksaklıklar Ve Rehberin Tutumu

02 Nisan 2025 01:54
Emine sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 00:10