Vakko'nun Kötü Müşteri Hizmetleri

Dilara
07 Kasım 2023 01:19

İki hafta önce Vakko online sitesinden çanta aldım, çanta yerine havlu gönderdiler. Arayıp müşteri hizmetlerine bildirdim, olabilir böyle hatalar dedim ve çantamın gönderilmesini istedim. Havluyu iade almadan gönderemeyiz dediler, kargo yönlendirip havluyu aldılar. Yönlendirdikleri kargonun ne adını verdiler ve iade kodu. Kargocu kapıda bir paket varmış ama kimin bilmiyorum diyor iade kodunu soruyor cevap veremiyorum. Aradan bir hafta geçti. Çanta hala yok, her gün aramama rağmen ne bilgi veren var ne de geri dönüş yapan. Çantam başka müşteriye gitmiş, onun iade etmesini bekliyorlarmış. Yani koskoca Vakko stoğundan mağdur ettiği müşterisine çanta gönderemiyor. Yaklaşık iki buçuk hafta oldu ne çantam geldi, ne de para iadesi, ya da geri bildirim. Hayatımda bu kadar müşterisine değer vermeyen bir marka görmedim. Bugün yine aradım, size bugün dönüş yapacağız dediler ama dönmediler. Oradan alışveriş yaptığım için pişmanım.

07 Kasım 2023 09:28 (Şikayetten 8 saat sonra)
Dilara
07 Kasım 2023 11:26

Cevabınız hiç samimi değil, çünkü parasını ödediğim ürünü hala göndermediniz. Firma geri dönüşte bulunmamıştır, problemi çözmemiştir.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
05 Kasım 2023 16:37
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
13 Temmuz 2023 07:27
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
12 Mart 23:42