Gizem sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2023 20:29
Gizem'in Teşekkür Mesajı
“Hemen geri dönüş sağlayıp benimle iletişime geçtiler ve yardımcı oldular kibar ve çözüm odaklı bir tutum sergilediler teşekkürler Vakko”

3 ay önce Optimum Vakko'dan çanta aldım 3 ay içerisinde minimum 4 kere kullandım ve çanta çevresindeki kahve rengi deri kalktı fermuar kısmındaki çanta kenarları şekli değişti içerisindeki materyal dan dolayı sanırım kusurlu ürün olduğunu düşünerek mağazaya götürdüm iade veya değişim istedim. İncelemeye gönderdiler. Kabul ettim ve dönüş yaptıklarında sadece tamir edebileceklerini söylediler. Kabul etmedim daha çantamın iç cebindeki fiyat etiketi bile duruyor o kadar yeni 1 sene olsa kullansam yıpranma payı vs haklılar daha 3 aylık çanta daha önce tercih ettiğim bir marka daha önce başka ürünlerde aynı sorunu yasamadım kaliteli olsun diye verdiğimiz paralar çöp oluyor ya kalitesinde sorunlu bir ürünü kabul etmeyip markanın kullanıcısı olan birini kaybetmeyi göze alabiliyorlar verdiğimiz paralara yazık ayrıca mağaza kasada olan bayanların tavrı tarzı oldukça kötü sanki bedavaya ürün veriyorlar. Gibi nerede eski Vakko ve kalitesi çöp

profile profile profile
05 Haziran 2023 14:33 (Şikayetten 18 saat sonra)
05 Haziran 2023 14:33

Değerli Vakko Dostu, Geri bildiriminizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Vakko Kuruluşları’na göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Vakko Kuruluşları, Müşteri İlişkileri

07 Haziran 2023 03:49

Mehtap sonucu yetersiz buldu

Mehtap
04 Ekim 2023 12:32
Gülcan sonuçtan memnun

Gülcan
19 Eylül 2023 19:10
Vakko Çantayı Mağazada Varken Yenisini Vermediler
Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 23:44

Selen
20 Mart 2024 17:45
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Belgin
29 Mayıs 2023 20:28