Mücahit sonuçtan memnun değil

10 Mart 2024 01:01

Benim Vakıf Katılım Bankası'nın mobil internet şubesine 3 haftadır giriş yapamıyordum. Bu durumu üç defa müşteri temsilcime ilettim, o da genel merkeze bir güncelleme olup olmadığını sordu. Müşteri temsilcim bana uygulamayı tekrar silip yüklememi önerdi. Tüm bu önerileri denememe rağmen sorun çözülmedi ve tekrar müşteri temsilcime giremediğimi bildirdim. Müşteri temsilcim bu sefer genel merkeze e-posta gönderdi ve genel merkezden arka planın silinmesi gerektiği yanıtını aldık. Bu işlem de yapıldı ancak yine bir sonuç alamadım. Bir hafta daha bekledikten sonra Adana Küçük Saat Şubesi'ne gittim ve internet bankacılığımın çalıştığını gördüm. Herhangi bir sorun olmaması için 07.02.2024 tarihinde saat 14:22'de hesabımdan bilgim dışında H**** A* adına iki defa FAST ile 49.800 TL gönderildiğini fark ettim. O sırada şubenin içindeydim ve şubeye internet bankacılığıma giremediğim için üç defa başvurmuştum. Hiçbir hesap güvenliği önlemi alınmadı. Vakıf Katılım Bankası'nın bir güvenlik zafiyeti olduğunu ve bana şifre gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak şifre gelmedi ve SIM kartım devre dışı değildi. Her zaman FAST işlemleri olsa bile şifre gelmeli. Ayrıca müşteri hizmetleri banka kaydını aradığımda, işlem bana ait olmadığını ve para çıkışı yapıldığını belirttim. Bu olaylar tam ben şubede bulunduğum sırada gerçekleşti. Kamera kayıtları mevcut ve bu olayda tek suçlu bankadır. Acilen paranın iade edilmesini ve gerekli hukuki işlemleri başlattığımı belirtmek istiyorum.

10 Mart 2024 22:40 (Şikayetten 21 saat sonra)

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Açığı Nedeniyle Kaybolan Para: Vakıf Katılım Bankası'nda Yaşanan Sorun

Muhammet
14 Ocak 21:44
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Vakıf Katılım Bankası'nda Güvenlik Sorunu Ve Kart Teslimatında Yaşanan Mağduriyet

Sedat
22 Nisan 13:46
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
03 Ekim 2023 16:28
Vakıf Katılım Bankası Vakıf Katılım Kredi Kartının Bir Ay Süre Oldu Hâlâ Göndermedi.

Selda
06 Mayıs 2024 22:09