Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Haksız Ücret

Vaillant Servis Haksız Ücret
27 Temmuz 2024 15:16

Vaillant servisi ile telefon arızası için telefon görüşmesi yaptım. Arıza tespiti için reset düğmesine basmamı istediler. Düzelmeyince servisin gelip görmesi gerektiğini söylediler. Servis geldiğinde sadece düğmeye bastı ve kartın yanık olduğunu belirterek 11.500 TL talep etti. İstemezsek 850 TL servis ücreti talep etti. Servisi yönlendirmeden ana kart ücretini veya servis ücretini söylemediler. Gelen arkadaş da sadece reset düğmesine bastı ve aynı şeyi söyledi.

28 Temmuz 2024 21:27

Ertesi gün yetkili olmayan başka bir servis çağırdım anakartı açıp roleleri kontrol etti sadece 10 saniyede ve kombi sorunsuz şekilde çalışamaya başladı. Yetkili servisten gelen arkadaşı aradım telefonuma cevap vermedi, çağrı merkezini aradım 10dk boyunca cevap gelmedi. Yetkili servisten gelen arkadaş hiçbir şey yapmadan sadece ana kart değişimi gerekli dedi kontrol dahi etmeden 11.500 TL ana kart bedeli vaya 850 TL servis bedeli dedi. Ödediğim 850 TL nin faturasını dahi alamadım. Yetkili servise bir şekilde ulaşıp servis faturasını alabilirsem şikayet etmeyi düşünüyorum. Bu arada yetkili servisten gelen arkadaş yeni kombi alırsam eskisin 4.000TL ye alabileceğini söyledi. Bütün bu süreçte en ufak bir kurumsal refleksle karşılaşmadım maalesef.

29 Temmuz 2024 07:46 (Şikayetten 1 gün sonra)
02 Ağustos 2024 01:01

Yetkili arkadaş arayarak kendilerinin onarım yapmadığını sadece parça değişimi yaptıklarını söylediler. Yetkisiz servis elemanını saniyeler içinde cihazı çalıştırdığını ve kendi yetkili servis elemanlarının cihazı resetlemek dışında hiçbir müdahalede bulanmadığını ve sağlam olan ana kartımın değişmesi gerektiğini ve istersem cihazımı 4000 TL bedelle alabileceklerini söylediklerini de anlattım. Maalesef hiç oralı olmadı sadece dinledi ve kapattı. Ayrıca fatura da alamadım defalarca aramama rağmen faturam hala kesilmedi şu an firma hakkında şikayette bulundum bakalım sonuç nasıl olacak.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi Servisinde Yanıltıcı Uygulama

18 Kasım 2024 20:30
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 12:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 22:14
vaillant-servisinin-yasattigi-magduriyet-1.pdf
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Ücreti Ve İletişim Sorunları

Batuhan
02 Şubat 2025 14:20
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Ücretsiz Bakım İçin Gelen Arkadaş, Ücret Aldı.

24 Eylül 2024 14:36