Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi Servisinde Yanıltıcı Uygulama

18 Kasım 2024 20:30

Vaillant kombi arızası için yetkili servisi 15.11.2024 tarihinde saat 15:40 civarında (08502222888) numaralı telefonu arayarak arızamı bildirdim. Sanırım O****** Bey'di telefondaki. Sıcak suyun dengeli bir şekilde akmadığını, arada soğuk suyun aktığını belirtip servis oluşturulmasını istedim. Bunun 1000 TL olduğunu, parça değişimi olursa ekstra ödeme yapılacağını belirtti. Ben onayladıktan sonra, dilerseniz geçen hafta biten kampanyadan yararlandıralım, servis + bakım ücreti toplamda 1764 TL ödeme yaparsanız bakım ve servis daha uygun fiyata olacak, servisin pazartesi geleceğini ama bakım için yoğun olduklarını, aralık ayında gelineceğini söyledi. Ücretin de gelen kişiye değil, buradan hemen alınmasını, kredi kartıyla ödenmesi gerektiği söylendi. Sonrasında servis günü evde bir yakınımızı bıraktık. Servis için gelen arkadaş işini yaptıktan sonra 1000 TL servis ücreti istemiş. Durumu anlattık, elden bir şey gelmediğini, belirtilen yetkili servis numarasını aradığımızda dakikalar süren konuşmalarda ses kayıtlarından bizi onayladıklarını ama yine elden bir şey gelmediğini, bir şey yapamayacaklarını anlattılar. Olay yaklaşık 1 saat önce yaşandı. Olan benim verdiğim 1764 TL'ye olacak sanırım. Marka tüketiciyi yanıltmaya yönelik bu hareketinden dolayı sanırım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Tekrar ödeme istiyorlar. Ben markayı arayıp sanırım hata yaptım, mahalledeki kombi tamiri yapan ustalar daha insaflı olurdu, en azından iki defa aynı ücreti ödemek zorunda kalmazdık.

18 Kasım 2024 20:41 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi Servisi İle Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

05 Aralık 2024 00:01
Vaillant Kombi Servisi İle Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

20 Aralık 2024 10:19
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
05 Ekim 2024 20:14