Levent sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi Arızası Cihaz Değişimi

Levent
08 Aralık 2023 08:28

3 yıl önce aldığım Eco Tech Intrö marka kombi, aldığım günden beri patlamalı şekilde yanmaktadır. Müşteri hizmetlerine bildirdim, servis geldi fakat sorun çözülmedi. İlk 6 ay içinde arıza veren cihazın değiştirilmesi gerekiyordu, 4 kez servis gelmesine rağmen sorun çözülemedi. 5. kez servis geldiğinde parça değiştirilmesi gerektiği söylendi. Garanti sürecinde değiştirilmeyen kombim, kaskoda neden değiştirilmiyor? Ben Vaillant markasına güvenerek aldığım bu cihazın, pişmanlık dışında bir şey olmadığını anladım. Telefon açtığımda yetkililerin karar vermesi gerektiği söylendi. Bu, Vaillant markasını lekelemekten başka bir şey değildir. Fiyat olarak yüksek bir bedel istemeyi biliyorsanız, ürününüzün arkasında durmasını da bilin bence. İyi çalışmalar dilerim.

13 Aralık 2023 23:06

Sadece müşteri hizmetlerinden arayıp şikayetinizle ilgileniyoruz demek

13 Aralık 2023 23:04

Vaillant eco tech kombi aldım 2 ay sonra arızalandı servis geldi ayar yaptı ve yaz ayı olduğundan kombileri kapattık havalar soğuduğunda tekrar çalıştırdığımızda aynı sorun devam etti tekrar servis tekrar ayar tekrar sorun ve kombimin garanti süresi bitirdiler kasko yaptırdılar ve tekrar servis geldi bu kez aynı sorun ama parça değişeceğini söylediler bu sorun aldığım ilk zamandan beri devam ediyor du neden parçayı yeni değişmek gereği duyuldu Vaillant iletişim ile görüştüğümüzde kombi değişimine yöneticilerin karar vereceğini ama herhangi bir geri dönüş olmamıştır kombim sessiz diye yüksek paralar ödenerek aldım evim küçük sıkıntı olmasın diye ama kombim patlamalı çalışıyor kombi yerinden fırlayacak gibi sizlere gaz işi yaptığınızı hatırlatırım insanlara kombi satana kadar mı sizin işiniz bu hanede insanlara bir şey olduğunu da ne olacak bir yönetici çıkıp bu kombi defalarca gidilmesine rağmen bu sorun devam ediyor insanlar bizi tercih etmiş yardımcı olalım demiyor kombimi ilk aldığım andan itibaren devam ettiğini hatırlatırım kombimin bir üst modeliyle değişimini istiyorum farkı neyse vermeye hazırım en azından geri dönüş yaparsanız başımızın çaresine bakalım Vaillant pişmanlıktır iyi çalışmalar nasıl çalışıyorsanız

08 Aralık 2023 08:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Kaya sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 15:41
Leman sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

18 Aralık 2024 14:48
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
03 Nisan 2024 15:02
Köksal sonuçtan çok memnun

Vaillant Kombi Patlamalı Çalışma Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Köksal
04 Şubat 2025 23:28
"Ürün üst modele geçişim için Vaillant genel müdürlükten süreç başlatıldı yarın montajı yapılacak. Markaya yakışanı yaptınız Vaillant marka ve çalışanlarına desteklerinden ötürü teşekkürler."
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Kombi Isıtma Sorunu: Sürekli Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Destek

Gökhan