Güzin sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant E 18/7 Ani Su Isıtıcı Arızası!

12 Aralık 2023 14:24

Üç yıl önce Vaillant marka 18/7 model ani su ısıtıcısı elektrikli şofben satın aldım. Ancak, su ısıtıcısından su alamadığım için servis çağırdığımda, cihazın rezistansının değişmesi gerektiği ve ilgili parçanın 8.500 TL maliyetinde olduğu bilgisi verildi. Cihazın yenisi için fiyat araştırması yaptığımda ise 8.000 - 9.500 TL fiyat bandında olduğunu gördüm. Bu durumda üç sorum var: Birincisi, üç yıllık bir cihaz nasıl böyle bir arıza verebiliyor? İkincisi, cihazın bir parçası cihazın kendisi kadar nasıl bu kadar pahalı olabiliyor? Üçüncüsü, ismine güvenerek ve daha uygun fiyatlı alternatifler varken Vaillant'ı tercih etmiş olmamızın karşılığını bu şekilde mi almalıyız? Yaşadığım mağduriyetin şirket tarafından giderilmesini ve markaya olan güvenimin zedelenmesinin onarılmasını talep ediyorum.

profile profile
12 Aralık 2023 16:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
12 Aralık 2023 18:03

Genel merkez tarafından arandım hiçbir şekilde yardımcı olmadılar fiyatlara müdahale edemiyorlarmış yeni cihazla parçanın aynı fiyat olması kadar saçma bir duruma açıklama getiremediler. Markaya güvenmemek gerektiğini anlamış oldum. Komşularım bu cihazın üçte bir fiyatını verip senelerdir kullanıyorlar. Almayın bu cihazı tavsiyemdir

Önder
Önder
Şikayeti Çözüldü

Aynı problemi bende yaşadım üstelik 6 aylık garantisi devam eden bir cihaz rezistans değişimini garanti kapsamına girmiyor iki tane cihazım var aynı şekilde Vaillant hayal kırıklığı

Güzin

Kesinlikle öyle marka değeri sıfırmış onu anladık. Ancak fahiş parça fiyatlarıyla tüketiciyi mağdur etmenin peşindeler

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vaillant Ved E 18/8 Int Ani Su Isıtıcısı Elektrikli Şofben

26 Eylül 2023 10:23
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 13:12

05 Temmuz 2023 01:55