Murat sonuçtan hiç memnun değil

Uyumsoft Kullanmadığım İçin Hesap İçin Ödeme İstiyor.

27 Haziran 2024 10:45

Uyumsoft firmasından 2-3 yıl hizmet aldım. Son yıl fatura kestiler ve hesabımı kısıtladılar. Bende başka yerden hizmet almaya başladım ve faturanın iptalini istedim. Zaten hesabım kısıtlı ve kullanmıyorum dedim. Kısıtlı, kullanmadığım hesap için benden ödeme istiyorlar. Bir de hesabımı kapattıramıyorum.

27 Haziran 2024 14:26 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Yetkili, Talebiniz ile ilgili inceleme yapabilmek adına firmanıza ait unvan bilgisini, şahıs şirketi iseniz Ad-Soyad bilgisini iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Uyumsoft Bilgi Sistemleri

Murat
02 Temmuz 2024 01:21

Şikayetimi defalarca ilettim. Ama hesabım kapatılmıyor. Çünkü yeni fatura dönemi gelecek, yeniden bana fatura kesecekler. Bende mecburen noter aracılığıyla ihtarname çektim. Notere bir sürü para verdim. Uyumsoft kullandım pişman oldum. Bir daha asla bulaşmam, tavsiyede etmem. Dertsiz başıma iş açtım

04 Temmuz 2024 16:36

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede bilgi vereceğiz. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi https://www.uyumsoft.com/iletisim/ adresimizden iletebilirsiniz. Bilgilerinize sunarız. Uyumsoft Bilgi Sistemleri

Murat
20 Temmuz 2024 16:14

Bakın hala sorunum çözülmüyor. Hala hesabımı kapatmadılar. Faturalarım bunların hesabına düşüyor. Sonra da kontör eksildi diye fatura kesmeye çalışıyorlar. Bunlardan değil hesap açıp, selam bile verilmemesi gereken şirketimsi.

26 Temmuz 2024 14:25

Sayın M****, Bildiriminize ilişkin olarak konu ilgili departmanımıza aktarılmış ve gerekli bilgiler tarafınıza iletilmiştir. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi https://www.uyumsoft.com/iletisim/ adresimizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Uyumsoft Bilgi Sistemleri

21 Ağustos 2024 12:32

14 Ağustos 2023 09:40