Gülçin
Şikayetleri(8)
Bianca Stella Profesyonel Yaptığı Boya Atıyor

BiTaksi Fazla Para Alıyor
Geçen ay aracım arızalandığı için taksi kullanmıştım ve bu ay yine aynı şekilde 150 lira ödemiştim. Geçen sefer nakit öd...emiştim, bu sefer ise kredi kartımdan ödemeyi tercih ettim ki elimde bir delil olsun. Yol ücreti olarak 150 lira ödedim ve ek olarak 15 lira bahşiş alındı. Toplamda 165 lira ödedim
Pazarama Gönderim Yapılmayan Siparişlerim
Sipariş Numarası: 197209545 Sipariş Tarihi: 20 Ekim 2023 17:50 yapılmayan siparişim 26 Ekim olmasına rağmen kargo edilme...di. 2 defa talep açtım ilk defa bu siteden alışveriş yaptım pişmanım sipariş iptalini acil yapılıp paramı iade edilmesi istiyorum. Bir de Türkiye İş Bankası'nın sitesi bu kadar sor
Hattuşa Vacation Thermal Club Zorla Devremülk Satma
13 Eylül günü güre'de termal'e girmek istedim. Günübirlik yolda denk geldiğim bir gence termali sordum bana bir daha dav...etiye verdi. Ücretsiz burada termal'e gireceğimi söyledi. Tesise gittim saat 11.30'da girdiğim tesisten saat 3'te kendimi zor kurtardım psikolojik baskıyla siz orada tutmaya devrem
Kamil Koç Sefer İptali Haber Vermeyişi
13.09.2023 İstanbul Altınoluk 1.00 sefer iptal olmuş hiç bilgi yok servisle geldim 23.30 itibari ile otogarda beklemekte...yim. Saat bir de araç gelmedi dediğimde. Seferim iptal olduğunu söylediler. Kaliteli diye komik Koç seyahatimiz başlamadan 0 aldı. Tek bayanım saat 2de sefer varmış peki olmasaydı
Yorum Yazdığı Şikayetler(7)
Bianca Stella Pişmanlıktır!

Bianca Boya Sonrası Soyulması Nedeni!
Bianca stella boyayı çok methettiler ve bende kapılarımı boyadım. Diğer boyalar daha uygun fiyatta iken çok güzel dedikl...eri için aldım. Fakat boyadıktan birkaç gün sonra boyalar kapılardan soyulmaya başladı. Pahalı kaliteli diye aldığım boya hiçte kaliteli değil. Araştırdım ama soyulmaya başladı.
Bianca Boya Bianca Tavan Boyası İz Bırakıyor!
Bianca tavan boyasını 2 kat vurdum iz gitmedi. Fırçadandır dedim fırça değiştirip tekrar 10kg aldım 3. Katı vurdum gene ...iz Koçtaş nasıl satışını yapar diyeceğim bana verilen boya açılmış içine suyu bile atılmış iade edilen ürünü bana sattılar! Ev dağınık iş yerinden izin almışım bugün bitirmem gerek

Bianca Boya Bianca Seramik Boyasında Kabarmalar

Bianca Boya Mutfak Yenilemede Beklenmedik Sonuçlar!
Mutfak fayanslarını ve mutfak tezgahını üzerinde yazan talimatlara uyarak Bianca Stella boya ile boyadım. Ancak bir ay s...onra boya atmaya başladı. Ben şimdi fayansları değiştirmek zorundayım. Bakalım ne kadar masraflı olacak ve eğer mutfak tezgahı da düzeltilemezse, büyük ihtimalle o da değişecek.

Bianca Boya Pişmanlıktır Zararımız 3 Katına Çıktı
Bianca boyayı, web sitesinde yazan adımları birebir uygulayarak banyo fayanslarına üç kat sürdüm. Hatta bir hafta boyunc...a banyoyu kullanamadık. Aradan çok zaman geçmemesine rağmen boya sürekli soyuldu. Fayansları değiştirecektik ancak boyanın kalitesine güvenerek bu karardan vazgeçtik. Ancak şimdi f

Desteklediği Şikayetler(9)
Bianca Stella Pişmanlıktır!

Bianca Boya Bütün Boyalar Döküldü
Bianca stella mutfağım için aldım. Katlar arasında bir gün bekledikten sonra üç kat boya uyguladık ve kapakları taktık a...ncak daha yeni evime yerleştim ve bir günde bütün boyalar döküldü. Bu kadar yüksek bir fiyata bu boyayı aldığıma mı üzüleyim yoksa emeğime mi bilemedim. Güneş görmeyen ve kullanılm

Bianca Boya Pişmanlıktır Zararımız 3 Katına Çıktı

Sağlık Bakanlığı Şehir Hastanesi Kantin Ve Kafeteryaları
Merhabalar. Daha önce de yazdım fakat hiçbir şey değişmedi. Bilkent Şehir hastanesinde Kantin ve kafeteryalarla ilgili. ...Hiç kimse ilgilenmiyor ve her şey 3 katına satılıyor. Soğuk limonlu çay çocuğun istemesi üzerine çocuk acildeki kafeteryadan aldım. Tam 25 ₺ para ödedim. Aynı ürün Etimesgut devlet
Bianca Boya Bianca Tavan Boyası İz Bırakıyor!

Bianca Boya Bianca Seramik Boyasında Kabarmalar