Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2024 17:01

İlk şikayetim üzerine hemen geri dönüş yapıldı. 'Sorununuzu gidereceğiz' gibi ifadelerle karşılaştım. Ancak önce Şikayetvar'dan şikayetimi kaldırmam gerektiğini söylediler. Sorunum çözülmeden şikayeti kaldırmayacağımı belirttim. Rapor yazabilmem için şikayeti silmem gerektiğini ifade ettiler. Ben de sildim. Ancak her şeyin sadece şikayeti sildirmek için yapıldığını anladım. Lütfen insanların umutlarıyla oynamayı ve haksızlık yapmayı bırakın. Eğer imkanımız olsaydı, neden boya ile uğraşalım ki? Şu anda banyo ve tuvalet fayanslarım çok kötü durumda. Evi yeni aldık ve boyamaya karar verdik. İki kutu boya ve iki kutu sıvıcam harcadık, ancak hepsi boşa gitti ve emeklerimiz ziyan oldu. Ürünün talimatlarına göre kazıma ve temizlik işlemini yaptık. İki-üç saat aralıklarla boya uyguladık. Ertesi gün iki kat sıvıcam sürdük.

Bir haftalık bayram tatilinden sonra eve döndüğümüzde, eve giriş yapmadan sadece lavaboyu kullanmak için girdiğimizde, yerleşmemiş ve temizlik yapmamış olmamıza rağmen çizikler oluştuğunu gördük.

Bianca Stella, sizden hakkımı sonuna kadar arayacağımı bilmenizi isterim. İnsanları yanıltmayın ve emeklerini boşa harcamalarına neden olmayın. Gereken tüm yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim. Çalışanınıza defalarca yazdım, dönüş yapacağını söyledi ancak sadece oyaladı. Her şey Şikayetvar'daki şikayetimi kaldırmamla son buldu. Tüketici Hakları konusunda haklarımızı iyi savunuyoruz. Daha önce başka bir markadan hakkımı Tüketici Hakem Heyeti aracılığıyla aldım. Şimdi de hakkımı arayacağımı belirtmek isterim. Kazandığım parayı kolay yollardan elde etmiyorum ve size hakkımı helal etmiyorum.

01 Mayıs 2024 18:42

Şikayetimi önceden de ilettim. Markaya iletilmesi için tekrar yazıyorum. Lütfen artık bir kişi ilgilensin şikayetim kalkmadan işlem yapmıyorlar. Ben nereden bileceğim sorunumun giderilip giderilmeyeceğini? Bir sürü para döktüm emek harcadım sonuç hüsran cidden yazık günah ya

profile profile profile
10 Mayıs 2024 12:50
Bianca Stella Pişmanlıktır!

Öncelikle yalan yanlış konuşup insanları kandırmayınız. Tarafımla görüştünüz hatalı işlem yaptığıma dair karar alınmadı. Özür mahiyetinde ürün göndereceğinizi belirttiniz. Sonra da benden şikayetimi silmemi söylediniz. Silmezsem işlem yapılmayacağını belirttiniz. Ben de sorunum giderilmeden işlem yapmayacağımı belirttim. Bu kadar olmaz ya cidden. Söylediğiniz kelimesin ardında duramayacaksınız söz vermeyin. Karalama yapmayın insanlar hakkında. Ben o dediğiniz ürünü kullandım. Faturalarım da duruyor. Maximo sıvıcam yaptım. Denilen her işlemi yaptım. Ha şunu da belirteyim tezgahım da çizilmeye başladı. Ürününüz vasat. Tüketici Hakları'na başvurumu yapacağım bugün.

16 Mayıs 2024 12:04 (Şikayetten 16 gün sonra)
21 Mayıs 2024 11:23

Özür mahiyetinde dönüş yapıldı. Ancak yorumumu silmeme kararı aldım. Çünkü ben de bu boyayı alırken Şikayetvar'a baktım. Sorun yaşanmış mı diye. Sorun yaşayan çok azdı. Buna güvenerek almıştım. Sonra başıma gelince anladım yorumların neden az olduğunu. Sorun yaşayanlarla hemen iletişime geçiliyor onda sorun yok. Yorumu sildirip, bir boya yollayıp sorunu kapatıyorlar. Ben bunu yapmak istemedim. Şöyle bir sorun var ki bir boyayla iş gerçekten bitmiyor. Bu yüzden kabul etmedim. Ufak sorunum giderek büyüyor. Banyo duvarlarım da soyulmaya başladı. Kısacası ürün kaliteli değil bana göre. Almak isteyenler bu şikayetimi dikkate alarak alsınlar boyayı lütfen. Hatta uygun olsun boyayayım diye düşünmeyin. Ben öyle düşündüm ancak iki katına çıktı şimdi masrafım. Boyalar kalkıyor bir süre sonra. Fayans değiştirin ya da yapışkanlı olanlardan yapın daha mantıklı. Ben pişman oldum, zorluğunu yaşadım bir başkası yaşamasın diye bu kadar uzun yorum yazıyorum. Yine de kısa sürede dönüşleri, ilgileri için teşekkür ederim ancak maalesef sınıfta kaldı Bianca boya benim gözümde.

Yorumlar (6)

Cengiz
Cengiz

Merhabalar mutfak dolaplarında problem yaşayan var mı

Yıldız
Yıldız

Araştırma yapıyordum alacaktım fakat yaşanan mağduriyetleri görünce vazgeçtim. Hem parama hem zamanıma yazık.

Buse
Buse

Evet okuduğum yorumlar neticesinde aldığım Bianca fayans boyasını iade ettim teşekkürler bu yorumlarınız için ben bari pişman olmayayım

Gülçin
Gülçin

Sitesinden aldığım isimlerle, firma önermiş bu isimleri, onlara boyattım, kendim de boyamadım. Daha önce de sorun yaşadım, sorun yaşanmamı şikayet açtım. Sonra kadın geldi, düzeltti güya. Ama her yerde atıklar var. Korkuyorum, elimi sürmeye korkuyorum, alıp başına gidecek diyerek. Yani bunu ben kendim de boyamadım, profesyonelleri gelip boyadı. Sürekli atıyor, her yere atıyor. Yani elimi şey yapsam gidecek diye korkuyorum yani. Verdiğin paraya mı yanarsın, çektiğin eziyete mi yanarsın, çektiğin strese mi yanarsın? Şurayı hiç kullanmıyorum, bakın burada bile atmış yani. Bırakın ben yalnız yaşayan ve çalışan bir insanım yani. Yemek yapan bir tip de değilim. Buna istinaden bu kadar, bu kadar yer atmış yani. Bir de normal bir ev hanımının ve ailenin kullandığını düşünemiyorum yani. Acil çözüm yapılmasını istiyorum.

Yasemin

Gülçin Hanım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bir de profesyonelden yardım almışsınız. Bana yanlış boyamışsınızdır diye o kadar laf etmişlerdi ki her şeyi doğru yaptım. Bence Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunun mutlaka. Hakkınızı alacağınıza eminim.

Ayse
Ayse

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun sizin bu yorumunuz dan sonra Bianca boya almayı planlıyordum ancak vazgeçtim böylelikle bizim de emeklerimiz ve dahi paramız boşa gitmesin

Halime sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 14:30

07 Haziran 2024 15:05
Bianca Boya Stella Su Bazlı Boya İle Yaşadığım Sorunlar!
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Bedirhan
06 Aralık 2024 02:46