UPTION Sebepsiz Yere Hesap Kısıtlaması Konulması

16 Haziran 2024 18:381.101
Tülay'ın Teşekkür Mesajı
İlgilenenler için teşekkür ederim

Ben Tülay G***** Şimdi bu uption u nasıl anlatsam bilmiyorum daha önce Şikayetvar daki şikayetleri okuduğum da inanmıyordum ama başıma gelince şikayet yazanların haklılık payları olduğunu anladım. Uption hesabımı ve Uption Avrupa hesabımı normal olarak kullanıyordum gayrimeşru ya da yasa dışı hiçbir şey yapmamama rağmen hesabıma kısıtlama koymuşlar sebebini WhatsApp üzerinden sorduğum da da hiçbir şekilde temsilcilerden cevap alamadım bunun üzerine arayarak sorduğumda sadece kısıtlama var diyerek geçiştirdiler mail üzerinden mailler atmama rağmende hiçbir şekilde sebebini söylemeden paramı uption hesabımda kullandırmadan durduruyorlar. Evet hesabımı incelemek hakkınız olabilir ama paramı alıkoymaya hakkınız yok herkesin ödemeleri sıkıntıları varken bunu yapmaya hakkınız yok. İlk iş günü avukatım aracılığı ile savcılığa şikayette bulunacağım beni mağdur ettiğiniz için de tazminat davası da açacağım bu siteyi sistemi de asla bir daha kullanmayacağım uption pişmanlıktır.

21 Haziran 2024 11:53 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Tülay G., Şikayetinizle ilgili sizi 21.06.2024 tarihinde aradık ancak ulaşamadık. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili formu doldurarak veya bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, UPT Şikayet Yönetimi

21 Haziran 2024 12:03

Ulaşamazsınız çünkü yurt dışındayım benim yakamı bırakın üç kuruşun kölesi olmam sizin gibi ama insanların haklarını yemenize de müsaade etmeyeceğim o yüzden uption hesabımda 200 Euro paraya el koydunuz ya şimdi ben avukatım aracılığıyla 200 bin Euro para harcıyım ama sizin yanınıza bu yapılanları bırakmayacağım herkes bilsin.

21 Haziran 2024 16:08

Sayın Tülay G. 21.06.2024 tarihinde şikayetinizle ilgili sistemdeki numaranızdan aradık fakat ulaşamadık. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili UPT Müşteri Hizmetlerinden bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Hesaplarınız için bizim ile iletişime geçmenizi rica eder anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, UPT Müşteri Hizmetleri

21 Haziran 2024 16:18

Siz anlamıyorsunuz galiba sistemde kayıtlı numaram şu an kapalı yurt dışında olduğum için mail olarak yazıyorum cevap veren yok ve hiçbir şekilde yardımcı olanda yok nasıl bir oyunun içine düştük hayretler içerisinde izliyorum ama dediğim gibi pazartesi tüm gerekli resmi işlemleri başlatacağım

24 Haziran 2024 14:02

Sayın Tülay G. 21.06.2024 tarihinde şikayetinizle ilgili görüşülmüş ve detaylı bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili iletişim sayfamızdaki formu doldurarak veya UPT Müşteri Hizmetlerinden bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, UPT Müşteri Hizmetleri

25 Haziran 2024 17:27

İlgilenenler için teşekkür ederim

Yorumlar(5)

Talha
Benzer Şikayeti Var
21 Haziran 2024 14:24

Hangi maddelerden suç duyurusunda bulunulacak bilgi verirseniz ben de mağdurum böyle iş olmaz.

Alara
Şikayeti Çözüldü
20 Haziran 2024 15:17

Merhaba kısıtlamanız açıldı mı acaba?

Uption Hesabımın Haksız Kısıtlanması Ve 30 Günlük Blokaj Süresi

19 Haziran 2024 14:364.744

Merhaba, Uption hesabımda işlem yaparken "Uption hesabın üzerinde kısıtlama bulunmaktadır" uyarısı aldım. Bunun üzerine...

Uption Hesabımın Haksız Kısıtlanması Ve 30 Günlük Blokaj Süresi
3 Destek2 Yorum

UPTION Parama El Koydular

16 Kasım 2023 17:38840

Uption uygulaması nedensiz yere ve herhangi bir gerekçe göstermeksizin hesabımı askıya aldı. Hesabımdaki paraya da el ko...

1 Yorum

Haber Verilmeden Kısıtlanan Hesap Ve Mağduriyetim

2 Ağustos 2025 20:471.309

Uption hesabım hiçbir bilgilendirme yapılmadan dün akşamdan sonra kısıtlandı. Hesabımda yaklaşık 50 bin liralık bakiyem ...

Tümünü Gör
Uption Acil Paramı Kullanmak İstiyorum

Uption AcilParamı Kullanmak İstiyorum

Seydi
Uption Uygulamada Sıkıntı Var!

Uption UygulamadaSıkıntı Var!

Iqboljon
Uption Hesaba Giriş Yapamıyorum

Uption HesabaGiriş Yapamıyorum

Muhammed
Uption Acil Dönüş İstiyorum

Uption Acil Dönüşİstiyorum

Zehra
Uption Hesabımı Kullanamamam, Yetersiz Bakiye Diye Mesaj Atmadı!

Uption HesabımıKullanamamam, Yetersiz Bakiye Diye Mesaj Atmadı!

Bekir
Uption Para Transfer İşlemi Yapamıyorum, Parama Kısıtlama Gelmiş Kaldırılsın!

Uption ParaTransfer İşlemi Yapamıyorum, Parama Kısıtlama Gelmiş Kaldırılsın!

Zehra

Öne ÇıkanKonular