Okan sonuçtan hiç memnun değil

Umran Oto Ekspertiz Haksız Kazanç Ve Eksik Hizmet!

16 Kasım 2024 10:39

28 Ekim günü ikinci el almış olduğum elektrikli araç için satıcı beyefendi ve ricasıyla elbette kurumsal olarak bildiğimiz bu markayı tercih ederek gittim.
Araç elektrikli, sadece kaporta ve boya için bir ricam olduğunu ifade ettim ve airbag için zaten ihtiyaç yok dedim.
'Yok olmuyor, isterseniz' diye bir tavır ile karşılaştım.
Karşılama, ilgi, güler yüz ve özel bir hizmet alamadım.
Sonuç olarak, 15 dakika sonrasında geldiler, kaporta ekspertiz sonunda doğal olarak bu araçta kaput ve airbag kontrolü yapamadıklarını paylaştılar.
Kendim sabah bu konuda ricada bulundum; vermediği/yapmadığı bir hizmet bedeli olarak benden 3750 Lira olan paket hizmetini aldılar.
Burada konumuz haksız kazanç.
Ben hakkaniyetli olmadığını düşünüyorum.
Arzu ederlerse ekspertiz raporu ya da merak ederseniz raporu paylaşabilirim.

19 Kasım 2024 09:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, almış olduğunuz hizmetten dolayı hissetmiş olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetinizi sağlamak ve bildiriminizi teşekküre dönüştürmek adına en kısa sürede size dönüş sağlayacağız.

19 Kasım 2024 09:38
Okan
19 Kasım 2024 10:17

Değerli yetkili, Önceden ifade ettiğim gibi ben airbag kontrol istemedim ve talep etmedim hizmet sağlanan şubeniz olmaz paketi bozamayız bu da var demesi üzerine çaresiz olarak kabul ettim. Ekspertiz sonrasında ama biz airbag kontrolü yapamadık dedi. Bu önceden biliniyordu, neden ifade edilmedi. Kaporta ile ilgili yapılan kontrollerde de ayrıca alınan hizmet öncesi buralarda kontrol yapabiliriz denmesi. Nihayetinde ben alamadığım/ istemediğim/ talepte bulunmadığım hizmet ve servisler için önceden bana bilgi verilmediği halde bu bedelleri niye ödedim. Yani hizmet paketi ya da servis paketi ile sunulan hiç birini alamadan ve bilgilendirme yapılmadan hakkaniyetli olmayan bir süreç yaşadım. Bu durumda Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak, onların değerlendirmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum.

19 Kasım 2024 10:31
Okan
19 Kasım 2024 16:25

Şaka gibi araca herhangi bir şey yani diagonistic cihaz bağlanmadı. Zaten tek mesele bu değil önceden bilgi vermeden; bunların yapılması ve oldu bitti. Haksız kazanç ve sebepsiz zenginleşme. Ayrıca firmanın yaklaşım ve tutumu ise şahane bundan böyle tek tercihimiz " Ümran Ekspertiz"... İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Üşümeden bu durumda, Tüketici Hakem Heyeti şart oldu. Sonucu burada paylaşalım hep beraber.

Erhan sonuçtan çok memnun

01 Ocak 2024 14:57
"Talha köksal beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim."

Eksik Ve Yanıltıcı Exper Raporu

05 Ocak 21:45
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Galericilerle Ortak Çalışıyor Kullanıcılara İçin Uygun Değil

Muharrem
25 Ağustos 2024 15:41
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Airbag Kontrolü Yapılmadı, Mağduriyet Yaşadık

16 Kasım 2024 09:50