Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Galericilerle Ortak Çalışıyor Kullanıcılara İçin Uygun Değil

25 Ağustos 2024 15:41

Aracımı satmak için anlaştığım, iş olarak galericilik yaptığını söyleyen ama ahlaki ve işine saygısı olmayan bir firmaya gittim. Ekspere götürmek istedi. Tamam dedim, önce Sultançiftliği'ndeki bayinize götürdü. Orada kaporta ustası olmadığı için bizi Bağcılar şubesine yönlendirdi. Bu şubenizde aracın kontrolleri yapıldı ama her nasıl oluyorsa araçla PC bağlantısı kurulmadığını, lastiklerin hepsinin kötü olduğunu rapora yazdı. Aracın 2 ön lastiği 1 sene önce sıfır olarak değişti ve toplam yapılan 10-12 bin km'dir. Her neyse, tamam dedim madem öyle. Ama PC bağlantısı için herhangi bir makine bağlanmadı, baştan sona başındaydım. Araç çalışmıyorken klima soğutmuyor dediler. Direksiyondaki airbag kontrol için söküp bakmaya çalıştılar. Tabi bunu da beceremediler. Bu firma galericilerle ortak çalışıyorlar. Gözlemlediğim kadarıyla, bundan sonra herhangi bir araç alımı satımı yaparsam kesinlikle bu firmayı tercih etmem.

26 Ağustos 2024 15:21 (Şikayetten 23 saat sonra)
05 Eylül 2024 16:24

Ben gördüğümü söyledim yalan veyahut da iftira tarzı bir durum belirtmedim ama siz beni resmi yolla tehdit ediyorsunuz. Dediğiniz esnaf paket eksper hizmetinde airbag kontrolü olmadığını söylüyorsunuz ama oradaki elemanlarınız direksiyondaki airbağı açmaya çalıştı acamadı. Ben gördüğümü söyledim sizin çalışma prensibinizi ben bilmem elemanlarınızı tanımam yapılan ekspertiz sürecindeki işleminizi buraya bilgi için yazdım. Tekrardan bir araç alacak veya satacak olsam sizden hizmet almam kendi görüşüm bu. Tüm hukuki haklarım saklıdır

05 Eylül 2024 16:29

Galericilerle ortak çalışmanızda sizin esnaf paket adıyla yaptığınız işlemdir bunun neresi yalan neresi iftira bunu kendinizde kabul ediyor ve uyguluyorsunuz

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Ekspertiz Hataları Yüzünden Satışım Gerçekleşmedi

Özgür
21 Haziran 2025 22:50

02 Mayıs 2025 20:31

Ekspertiz Raporunda Eksik Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Mağduriyeti

Yılmaz
15 Mayıs 2025 23:56
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
25 Kasım 2024 20:51