13 Temmuz 2023 14:014.747

Nereden başlasam tam bilemiyorum. Şu anda.

2 adet araç götürdük. Birisi satacağım birisi de alacağım araçtı. Satacağım araçta yeni yapılmış motora bitmiş motor yorumu yaptılar. Ve hatta iğneden ipliğe tamamen incelendi. Ve çıkarttıkları ekspertiz raporundaki arıza ya da sorunlu parçalarım ve işçiliklerin maliyeti 60 000 TL kadar. (güzel şişirdiler kısacası)

ne hikmet ise, alacağım araç ta incelendi ve birkaç hata haricinde sorunsuz olarak nitelendirildi. Ancak şöyle bir durum var. Sorunsuz olarak nitelendirilen aracın farı yanmıyor :) ) ) ) bir far maliyeti 20 000 TL.

Bu sadece yolda gelirken aydınlatma eksikliğinden dolayı fark ettiğim bir hata. Kendilerinden farın yandığına dair kamera görüntüsü istendi ama beyefendiler hala yanan far görüntüsünü bulamadılar. Ne hikmetse :) ) ayrıca normal bir ihtiyaç olan cam suyu ilave etmek istedim.

Motor kaputunu açınca direk göze batan silecek suyu deposu hortumunun parçalanmış hali bile ne hikmetse raporda gözükmüyor. (o hortum ise silecek su deposu ile birlikte bir parça 5-10 liralık bir hortumun lafını etmiyorum. Maliyeti 2.000 TL. Fotoğrafını paylaştım.

Alacağım aracın raporunun sunumunu yapan beyefendi ise boyalı yerlerin açıklamasını yaparken kendisine "tamirat yapılırken yanında mıydınız? " sorusunu yönelteceğim kadar olaya dahil oldu.

Ekspertiz firması olarak, alıcıyı ve satıcıyı tarafsız görmek ve kimsenin hakkına geçilmemesi adına görünen ya da tespit edilen ne ise onun birebir yazılması gerekmez mi?

Bu konuları gerekli yerlere başvuru yaparak hukuki süreci başlatmış bulunuyorum. Bakalım artık. Şeriatın kestiği parmak acımıyor bilindiği üzere.

2 Destek
14 Temmuz 2023 17:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, almış olduğunuz hizmetten dolayı hissetmiş olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetinizi sağlamak ve bildiriminizi teşekküre dönüştürmek adına en kısa sürede size dönüş sağlayacağız. Hizmetlerimizle ilgili öneri, talep ve şikayetlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Ekspertiz Hizmetinin Yetersizliği Ve Çifte Ödeme Sorunu

11 Haziran 03:39112

10.06.2026 tarihinde İzmir Bornova’daki Umran Oto Ekspertiz şubesinde Range Rover Velar için ekspertiz hizmeti aldım. Ar...

Tümünü Gör
Umran Oto Ekspertiz Sonrası Arıza Yapan Araç Ve Çekici Sorunu!

Umran OtoEkspertiz Sonrası Arıza Yapan Araç Ve Çekici Sorunu!

Ömer
Umran Oto Ekspertiz Yanıltmacası!

Umran OtoEkspertiz Yanıltmacası!

Mert
Umran Oto Ekspertiz Mağduru!

Umran OtoEkspertiz Mağduru!

Cem