Berkan sonuçtan çok memnun

Uludağ Elektrik Online Ya Da Telefonda Endeks Girememe Sorunu.

15 Aralık 2023 16:20

14273171 sözleşme numarası ile "Cumhuriyet mah. Kargı çiftliği 1. Küme evleri no:1623 Gümüşçay/Biga/ÇANAKKALE" adresinde elektrik hizmeti almaktayım. Yazlık bir yerde ikamet ettiğimden ve 9 ayda bir sayaç okuma görevlisi geldiği için her ay kendim internetten fatura oluşturuyorum. Fakat her ay "endeks farkınız çok büyük. Bu endeks değerini giremezsiniz" uyarısı alıyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum. Kesinlikle onlarca defa endeks girme teşebbüsünde bulundum ve aynı hatayı aldım. Asla yanlış girmiyorum endeksleri. Defalarca kontrol ettim. Sayacım da bozuk değil. Görevli kontrol etti. Online olarak fatura oluşturmak istiyorum. Ayrıca şirketinizi arayıp müşteri temsilcisi ile görüştüğümde de kendisi aynı uyarının verildiğini söylüyor. 186 arayın ve ekip çağırın saatiniz kontrol edilsin deniyor. Ekip geliyor ve saatte bir şey yok. Her ay düzenli faturamı ödemek istiyorum ama yapamıyorum. Acilen gereğinin yapılmasını ve yardımcı olunulmasını istiyorum.

18 Aralık 2023 09:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

Berkan
Berkan
18 Aralık 2023 13:36

Yetkili firma tarafından arandım. Sorunumu çözdüler. İlgi alaka gösterdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum

Enes
Enes

Uludağ elektrik şirketinden kiraladığım dükkan için Yeni abonelik aldım normalde 4 bin tl beklediğim faturam 28 bin tl geldi bu nasıl oluyor abonelik numaram:21802722 Küçük balıklı Mahallesi küme sokak no17

Osman sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 09:00
Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Bozuk Sayacımı Değiştirmiyorlar.
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
22 Ağustos 2023 00:32