Serkan sonucu yetersiz buldu

UFO Marka Isıtıcı Şikayet

UFO Marka Isıtıcı Şikayet
Serkan
30 Kasım 2023 18:04

2 ay önce Vatan Bilgisayar'dan UFO micatronic kumandalı UFO marka ısıtıcı aldım. Ürünü yeni yeni kullanmaya başladık havalar soğudu için uzun bir süre kutusunda kaldı. Urunu çalıştırdık içinden kokular gelmeye başladı içinden yan tarafına bir şeyler aktı plastik kokusundan zehirleniyorduk. Ürün çalışırken içinden sesler gelmeye başladı cız cız diye. Isı tüpünün üstünde beyaz lekeler oluştu. Kumandaya basınca garip garip sesler gelmeye başladı. Ben servise götürdüm Doğuş elektronik sağ olsun ilgilendi benim şikayetim UFO firmasından ürünün içindeki malzemeleri değiştireceğini söylediler bende malzemelerin hepsinin değişeceği yere ürünü komple değiştirmelerini söyledim mümkün değil dediler ben gerekli yerlere Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım UFO ısıtıcınız belki iyi olabilir ama ürününüzün arkasında durmuyorsunuz. Fabrikasyon hatayı müşteriye yıkıyorsunuz. Bir daha UFO marka ürün kesinle almam.

26 Şubat 2024 15:46 (Şikayetten 2 ay sonra)

Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
16 Aralık 2023 06:51
"Üründe yaşadığım problem sonrası hızlı bir dönüş aldım benimle ilgilenen müşteri hizmetleri Meltem hanım gerçekten çok ilgili biri her gün arayıp süreci takip etti. Şu anda ürünü verdiğim yerde tamir yapılıyor. Ürün henüz elime gelmedi ama bana her konuda destek oldular ürünü de düzelmiş şekilde elime ulaşacağını düşünüyorum. Düşüncelerimde yanılmışım, sanırım başka bir marka olsa böyle bir ilgi göremezdik. Her şey için UFO ve Meltem hanıma teşekkür ediyorum"
UFO Isıtıcıdan Soğuk Rüzgarlar: Bozuk Ürün Hayal Kırıklığı
UFO Isıtıcıdan Soğuk Rüzgarlar: Bozuk Ürün Hayal Kırıklığı
Mustafa sonuçtan çok memnun

17 Mart 2024 23:33
"Müşteri hizmetlerinden Meltem Hanım arızalı ürünün yenisiyle değişimini sağladı. Firmaya olan güvenimi boşa çıkarmadığı için teşekkür ediyorum."
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Simge
25 Mayıs 2024 10:04
UFO Isıtıcı Firması'nın İlgisizliği
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

UFO Isıtıcı: Garanti Sonrası Sorunlar Ve Duman Çıkaran Cihaz

Burcu