Pend sonuçtan hiç memnun değil

Ubisoft Hesabımın Haksız Yere Banlanması

09 Aralık 2024 00:56

Bir süre önce e-posta hesabımın ele geçirilmesi nedeniyle platform hesaplarımın hepsi kayboldu. Diğer platformları geri aldım ancak Ubisoft'u çok aktif kullanmıyordum. Bir ay sonra R6 yüklemek istedim ve hesabımın çalındığını tekrar hatırladım. Sonrasında kurtarma isteği gönderdim ve doğrulandım. Hesabım geri geldi ve R6'yı yükleyip ertesi sabah açtığımda banlandığımı gördüm. Büyük ihtimalle hesabımı çalan kişi hile kullanarak banlandı. Geçen ayın 29'undan beri her gün Ticket sistemi üzerinden iletişim sağladım. Her mesajımda aynı şeyi belirttim; hesabımın çalındığını zaten önceki ticketta doğruladınız. Çalan kişi hesabımda hile kullandığı için R6'da ban yemişim. Banın kaldırılmasını talep ediyorum. Her seferinde geri dönüş ise; hesabınızda davranış kurallarının ihlal edildiği tespit edildi ve doğrulandı, başka bir konuda yardımcı olabiliriz. Yaklaşık 15 kez bu konuşma devam etti. Sanırım ya otomatik yanıt sistemi mevcut ya da mesajlarımı okumak istemiyorlar, bilmiyorum ancak mağdur durumdayım. Hesabımın çalındığını doğruladığınız ve kişinin hesabımdayken hile kullandığını bilmenize rağmen neden banı kaldırmak istemediklerini anlamıyorum. Üstelik Ticket'Lara devam etmem halinde Ticket açma yetkim alınacağı söylendi... Yardımcı olabilecek bir yetkili varsa sevinirim. (Ticket sayıları ve bazı bilgiler yasal yükümlülük nedeniyle sansürlendi.)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2025 21:08
Ubisoft Hesap Kurtarma Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Destek Eksikliği
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Riot Games Çalınan Hesabım Haksız Yere Kalıcı Olarak Kapatıldı

19 Temmuz 2025 03:24

Furkan
08 Temmuz 2024 00:47
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Ubisoft Müşteri Hizmetleri Çalınan Hesabım İçin Çözüm Sunmuyor

Cengiz