Burak sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Şile İstasyon Çalışanları

21 Mart 2024 13:12

20.03.2024 tarihinde aracımı muayene istasyonuna götürdüm. Aracın bütün bakımları yapılmış ve en ufak bir kusur bulunmamaktadır. Yetkili kişi, aracın LPG'li olduğunu belirterek gaz kaçak kontrolü gerçekleştirdi. Motor bölümüne ve bagajdaki tank bölümüne baktı; tank yeni takılmış ve yeni tarihli olduğu için herhangi bir kusur tespit edilmedi. Dolum kapağını açıp kontrol etti ve orada da bir sorun olmadığını gördü. Ancak, bir kişi aracı durdurup kontağı açmamı istedi. Bu durumda, araç çalışmıyor ancak gaz otomatik olarak akıyor ve kontak açık olduğu için gaz karbüratöre gönderiliyor. Kişi, elindeki cihazla karbüratör çevresine tutarak kontrol yaptı. Kontak açıkken ve araç çalışmadığı için gaz normal olarak karbüratör ve filtre etrafında yoğunlaşıyor. Daha sonra içeri gidip ustabaşını çağırdı ve elindeki detektörü motor kısmında gezdirerek araçta gaz kaçağı olduğunu iddia etti. Usta başı, aracımda gaz kaçağı olduğunu söyleyerek muayeneyi iptal etti. Daha sonra aracı yetkili LPG montaj servisinde yeniden kontrol ettirdim ve araçta herhangi bir kusur bulunmadı. Sanırım Şile'deki çalışanlar iş yapmak istemiyor. Buradan TÜVTÜRK Genel Müdürlüğü'ne sesleniyorum; insanlara zulüm etmeyin.

21 Mart 2024 16:43 (Şikayetten 3 saat sonra)

Cengizhan
26 Temmuz 2024 15:38

TÜVTÜRK Muayenesinde Standart Dışı Uygulamalar

22 Şubat 2025 11:25
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Muayenesinde Aracım Zarar Gördü Personel Tutanak Vermedi

06 Ekim 2025 11:50