TÜVTÜRK Aracıma LPG İşletmesi

08/08/2022 tarihinde aracımı muayeneye soktum ve LPG taktırdım; fakat LPG'nin ruhsata işlenmesi gerekiyormuş, ben bunu yapmadım. Ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Yakında aracımın yeni muayenesi var ve çok zaman geçtiği için bazı ruhsat evraklarının eksik olabileceğinden endişeleniyorum. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Daha önce bilmiyordum ancak meğerse polis karakolunda bu işlemin yapılması gerekiyormuş. Oraya gitsem aracıma LPG işletilir mi acaba?

20 Mart 2024 11:56 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Müşterimizin şikayeti ile ilgili; Müşterimizin iletmiş olduğu telefon numarasından geri dönüş yapılmış olup, müşterimize ulaşılamamıştır. Her türlü soru ve sorununuzu yanıtlamaya hazır olduğumuzu belirtir, güvenli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla, TÜVTÜRK

29 Mart 2024 08:07

Merhabalar ilk aracımı aldım LPG olduğu söylendi devir alırken ruhsata dikkat etmedim sonra baktığımda ruhsatta benzinli yazıyor e devletten araçlarım sekmesinden muayenesine bakınca benzin LPG yazıyor şimdi benim ne yapmam gerekiyor LPG işli mi değil mi

TÜVTÜRK Araç Muayenesinde Yaşadığım Mağduriyet

Geçen yıl (04.02.2023) muayenesi yeni yapılmış olan aracımı LPG'li ve ruhsata işlenmiş olarak satın aldım. Muayene süre...

3 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Tüvtürk Muayene Sıkıntısı!

Tüvtürk MuayeneSıkıntısı!

İsmail
Tüvtürk Muayene Şikayeti, Geçmesi Gereken Araç Geçmedi

Tüvtürk MuayeneŞikayeti, Geçmesi Gereken Araç Geçmedi

Samet
Tüvtürk Araç Muayene Şikayeti!

Tüvtürk AraçMuayene Şikayeti!

Erol
Tüvtürk Araç Muayenesi İçin Randevu Alamıyorum!

Tüvtürk AraçMuayenesi İçin Randevu Alamıyorum!

Tüvtürk Muayene Sonucu Devlet Sırrı Mı?

Tüvtürk MuayeneSonucu Devlet Sırrı Mı?

Fatih
Tüvtürk Muayene Adil Değil!

Tüvtürk MuayeneAdil Değil!

Serdar