Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta S/TURKİYE Hayat Ve E İstanbul TR Bilgim Dışında Kartımdan Para Çekiyor

26 Nisan 2024 14:25

S/Türkiye hayat ve emeklilik adına kredi kartımdan 3 Şubat tarihinde 14.516 TL para çekildi. Türkiye sigorta ve emeklilikle Ziraat bankasından kredi kullandığım için hayat poliçesi yapılmış ve ödemesi alınmış ve aracımın kaskosunu yaptırdım ve parasını ödedim. Yani benden para alabileceği başka bir durum söz konusu olamaz. Sonrasında ben müşteri hizmetlerini aradım ve sigorta kısmına hiçbir şekilde ulaşamadım. İmkansız boşuna denemeyin bu kadar kötü olamaz. Ulaşamayın diye elinden gelen her şeyi yapmışlar. Hayat emeklilik kısmında belki 10 15 farklı müşteri temsilciyle görüştüm. Ve her birinin bana dediği böyle bir çekimi biz göremiyoruz ve gördüğümüz tek şey kredi çektiğiniz için hayat poliçeniz var onunda daha süresi var ve bu çekilen tutarla alakası yok ödemişsiniz diyor. Ne yapacağız. Diyorum bankanızı arayın diyorlar. Bankacımı arıyorum o da araştırıyor bulamıyor. Ziraat müşteri temsilcisi arıyorum provizyon koduna kadar söylüyor. Sigortalama adı altında çekilmiş diyor bunu iletiyorum yine sonuç yok gözükmüyor. Benim param nerede o zaman? En son hayat sigorta müşteri temsilcisi sigorta kısmına bağladı uzun uğraşlar sonucu ve sigorta müşteri temsilcisi de paranın çekildiğini göremiyor herhangi bir sigortalama işleminin olmadığını mail atıp detaylı inceleme istememi istedi. Sonrasında dedikleri adrese 4 nisanda çekim yapılan kart bilgilerini, çekim tarihini, provizyon koduna kadar güzelce her şeyi yazarak mail gönderdim ve ''Talebiniz şirketimize ulaşmış olup, en kısa sürede işleme alınacaktır. Konuyu bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.'' diye cevap geldi. Bende bir umut sonuçlanmasını beklerken 15 gündür bugün aynı tutar 14.516 TL daha kartımdan çekim yapıldı. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Bir önceki çekimi göremiyor kimse onunla uğraşıyorum kaç zamandır şimdi 2. Si çekildi. Toplamda 29.032 TL param haberim iznim olmadan çekiliyor ve nereye çekildiğine dair açıklama yapamayıp beni kaç zamandır uğraştırıyorsunuz. Yeter artık para kolay kazanılmıyor ben bu paraları ödüyorum kartımın hesap kesimi gelince. Benim ne bireysel emekliliğim ne sigortaladığım bir şey var kafanıza göre onayım olmadan kartım dan para çekemezsiniz böyle bir hakkınız yok. Yazık günah bunca insanı bu strese sokuyorsunuz. Parayı nereye çektiyseniz bir an önce iptal edin. Bana paramı iade edin yeter!

Aydın
Aydın
26 Nisan 2024 14:42

Çekilen tutarları gösteren belgeler

26 Nisan 2024 16:49 (Şikayetten 2 saat sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 17:49

12 Mayıs 2024 10:18
Hüseyin sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2025 00:11
"Arayıp para iadesi yapıldı. Teşekkürler..."
Tacettin sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 21:28
Türkiye Hayat Emeklilik Paramızı Geri Ödemiyor!
Türkiye Hayat Emeklilik Paramızı Geri Ödemiyor!
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 10:24

Türkiye Hayat Emeklilik Kategorileri