Türkiye Hayat Emeklilik Bireysel Emeklilik Kimlik Bilgileri Güncellenme Sorunu Çözümü

19 Aralık 2023 20:3725.282

Ben Sibel g*** 15.12.2015 tarihinde 1035089607 poliçe numarası ile Aydın Yenipazar Ziraat Bankası şubesinden Bireysel Emeklilik ödemesi yapmaya başladım. 8. Yılımı doldurmuş bulunmaktayım. Yıl dönümü olduğu için katkı payım arttırılmış durumda bu ay 1000 TL'ye yakın otomatik olarak hesabımdan kesildiğini gördüm. Ancak 21.07.2023 tarihi itibariyle kadrolu olarak görev yaptığım öğretmenlik mesleğimden emekli olmuş bulunmaktayım. Maaşım da haliyle yarıya düşmüştür. Bu durumda kişisel bilgilerimin güncellenmesini ve emekli olduğum için eğer mümkünse ayrılmak ya da katkı payı ödememin azaltılmasını talep etmek istiyorum ancak müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

20 Aralık 2023 08:39 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz geri bildirim incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili en kısa sürede tarafınız ile iletişime geçilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, TÜRKİYE HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

20 Aralık 2023 15:46

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz ile ilgili 20.12.2023 tarihinde telefon aracılığı ile tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Saygılarımızla, TÜRKİYE HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

Sibel
20 Aralık 2023 15:49

Müşteri hizmetleri tarafından bu kadar kısa sure içinde sorunum çözüme kavuşturulduğu için çok teşekkür ederim.

Sibel
12 Ekim 2025 10:03

Turkiye hayat emeklilik BES ime mobilden giriş yapamıyorum. Giriş ekranı değişmiş ve telefonuma giriş kodu gelmiyor. Teknik bir sorun olduğunu ve bildireceğini söyleyen müşteri temsilcisinden bir daha haber gelmedi. Gereğinin bir an önce yapılması ve tarafıma bilgilendirme yapılmasını istiyorum.

BES Çıkış İşlemlerinde Belge Engeli Ve Süregelen Mağduriyet

24 Eylül 2025 14:50694

"Merhabalar, Sorunum, 35 gün sürmüştü, 6 gün içinde çözüldü. Saygılarımla, Not: şikayet VAR'a ayrıca teşekkür ederim, sayenizde hızlı çözüldü."

13 Ocak 2025 22:5816.602

22 Ekim 2024 tarihinde Aydın Ziraat Bankası Efeler şubesinden 61 ay vadeli ilk evim konut kredisi kullanarak oturacağım ...

Türkiye Hayat Emeklilik Sistemine Giriş Yapılamıyor

26 Aralık 2023 20:17161

3 yıldır bireysel emeklilik ödemem maaşımdan kesilerek yatırılıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda müşterimiz değilsini...

1 Destek

Türkiye Hayat Emeklilik'den Çıkmak İstiyorum

15 Mart 2024 01:44369

Türkiye'de sigortacılık alanında 7 yıllık bireysel emeklilik sistemine kayıtlı bir üye olarak hizmet almaktayım. Geçtiği...

Tümünü Gör
Türkiye Hayat Emeklilik Sözleşmelerin Birleştirilmesi Talebi

Türkiye HayatEmeklilik Sözleşmelerin Birleştirilmesi Talebi

Ahmet
Türkiye Hayat Emeklilik BES İptali İçin Bağlanamamak!

Türkiye HayatEmeklilik BES İptali İçin Bağlanamamak!

Vildan
Türkiye Hayat Emeklilik BES İptali

Türkiye HayatEmeklilik BES İptali

Timur
Türkiye Hayat Emeklilik Bana Ait Olmayan Hesap!

Türkiye HayatEmeklilik Bana Ait Olmayan Hesap!

Semih
Türkiye Hayat Emeklilik Halk Yaşam Sigorta

Türkiye HayatEmeklilik Halk Yaşam Sigorta

Zekiye
Türkiye Hayat Emeklilik Yatırdığım Parayı Geri Alamıyorum!

Türkiye HayatEmeklilik Yatırdığım Parayı Geri Alamıyorum!

Yasin

Öne ÇıkanKonular