Türkiye Finans Troy Kartta 3D SMS Gelmiyor

01 Şubat 2024 16:09

Troy kredi kartımla 3D olan hiçbir internet sitesinden alışveriş yapamıyorum. SMS asla gelmiyor. Halbuki aynı bankanın master kartında böyle bir sorun yaşamıyordum. Kaç kere aradım. Neler denedik neler. Yeni kart bile geldi. Çalışmıyor. Sebebini bulan olmadı. Kayıt oluşturduk. Aramak için aradılar sağ olsunlar sonuç yok.

14 Şubat 2024 15:31

Türkiye Finans Troy kart kullanan müşterilerini mağdur etmeye devam ediyor. Türkiye finansta 2 kartım var. Birisi master diğeri Troy. Troy kart ile 3D alışveriş yaptığımda SMS gelmiyor. Birçok siteden denedim gelmiyor. Aynı siteden master kartımla alışveriş yaptığımda SMS geliyor. Şu ana kadar saatlerce müşteri hizmetleri ile konuştum. Çözebilen yok. Troy kartla ilgili sorunu neden çözmüyorsunuz?

14 Şubat 2024 11:06

02 Şubat 2024 09:57 (Şikayetten 17 saat sonra)
02 Şubat 2024 16:16

3D Secure Onay Mesajı Sorunu

12 Kasım 2024 20:09
Yusuf sonuçtan memnun

01 Aralık 2023 10:40
"Bize yapacakları en büyük iyilik kendilerini geliştirmeleri ve daha iyi hizmet sunmaları. Teşekkürler..."

Türkiye Finans 3D SMS Gelmiyor

01 Ağustos 2024 02:15

Türkiye Finans Troy Kartım İle Alışveriş Yapamıyorum!

30 Kasım 2023 17:13