19 Ekim 2024 00:39

TV+’dan yaz için üyelik aldım. From dizisini izlemek istedim, kesintisiz bir şekilde. Fakat yurt dışında ikamet ediyorum, dönünce iptal ederim dedim. VPN ile denedim, olmuyor. Normal deniyorum, olmuyor. Instagram destek ekibine ulaştım. Botla konuşuyormuşsunuz gibi hiç yardımda bulunmayıp sürekli aynı şeyi söylüyorlar. Hesabıma yurt dışında olduğum için ulaşamadığımı söylüyorum kendilerine, hesabımı kapatmak istiyorum. Diyorum sürekli "üyeliğinizi aldığınız kanaldan iptal etmeniz gerekiyor" diyorlar. İptal edemediğim için her ay para çekmeye devam edecekler. Kimseye önermiyorum ve iptal edene kadar uğraşacağım. İnsanlar parasını kolay kazanmıyor, eğlence için açtığımız üyeliklerle rezil oluyoruz.

19 Ekim 2024 00:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

19 Ekim 2024 01:09

Twitter'dan ulaştım, yine aynı cevabi verdiniz. Üstelik sen demeye devam ediyorsunuz. Mail de attım. Tekrar söylüyorum, hesabımın iptalini istiyorum.

19 Ekim 2024 01:15

Türkiye'den birini bulup iptal ettireceğim ve sizin hakkınızda da yasal süreç başlatacağım. İnsanları soktuğunuz şu duruma bakım koskoca Turkcellsiniz. Yazıklar olsun.

19 Ekim 2024 14:44

İptal başvurunuza istinaden rica ederiz. Destek talebinizle ilgili değerli vaktinizi ayırarak bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TV+

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2025 22:29

06 Mart 2025 00:20
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 19:16
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 19:27

28 Eylül 2023 22:01