TV Plus Üyelik İptalinde Çıkmaz Sokak

25 Kasım 2024 19:49

TV Plus uygulamasına üyeliğimi sonlandırmak istedim.
Sağ olsunlar 15 yılı aşkın süredir Turkcell'e çalışmadığım için ne kadar haklı olduğumu bir kez daha ispatladılar.
TV+ Uygulamasından üyelik iptal işlemini yapmayıp beni web siteye yönlendiriyor. Web sitede üyelik iptali yapmak istediğimde işlemi yapmayıp beni uygulamaya yönlendiriyor.
Yetmiyor; web sitelerinde ki çağrı merkezi numarasını arıyorum, Turkcell çağrı merkezi çıkıyor ve IVR menülerinde TV+ ile ilgili bir tuşlama bulunmuyor. Mecburen başka menüden temsilciye bağlanıyorum. O da ne işlemi mi ne şikayetleri mi almıyor. Beni Google üzerinden Turkcell web sitesinden şikayet iletmeye yönlendiriyor. Onu yapayım diyorum fakat şikayet için seçim yaptırdıkları combobox içerisinde yine TV+ seçeneği yok.
Bu yazılımcılarınız ezel dizinde ki ezelin annesinden daha mı kötü durumda. Hadi yazılımcı kaçırdı, yazılım kaliteciniz yok mu, tester yok mu, kanal/ürün sahibi yok mu?
Neyse her şeyi geçtim, üyeliği iptal edin.

25 Kasım 2024 19:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

26 Kasım 2024 09:21

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilemeyen Üyelik Ve İade Sorunu

03 Ocak 2025 10:36
İptal Edilemeyen Üyelik Ve İade Sorunu

11 Ağustos 2023 10:43

13 Mart 2024 13:35
İbrahim sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 00:20
"Sorunun çözümü için beni arayan hanımefendi çok kibar bir insandı ilgisi için teşekkür ederim."
TV+ İptal Çıkmazı: Kısır Döngüde Müşteri Çırpınışları
TV+ İptal Çıkmazı: Kısır Döngüde Müşteri Çırpınışları