Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Park Troy Mağazası Servis Kötülüğü

Marmara Park Troy Mağazası Servis Kötülüğü
09 Nisan 2023 15:56

Marmara Park Troy e 8 Nisan da yani dün ürünümü verdim. Sadece batarya değişimi olacaktı. Oradaki arkadaş üstündeki kırılmaz camı da çıkardı. Neyse ben verdim ve iki saat sonra bana teslim ettiler. Ben de hata tabi kontrol etmeden aldım ne de olsa Troy dedim. Akşam telefona kırılmaz cam takacağım zaman fark ettim ki sağ üst köşesinde çizik var. Ertesi gün yani bugün tabii ki dedim bunlar zaten sorunları yazmıştı resimde de belirttim. Suçu bana atıyor ben yapmışım gibi bir tavırlar çektikleri resimlerde de böyle bir hata görmeyince tabii ki tamamen beni suçladılar. Ben 14 kullanıyorum zaten bu benim ikinci telefonum olacaktı sarjı sorunlu diye ben bunun Troy olsun orada değişim dedim verdiğimiz parayla kaldık. Kesinlikle Marmara Park Troy mağazasının art servis mi neymiş bunlara cihazlarınızı teslim etmeyin ediyorsanız da mutlaka teslim alınca A'dan Z'ye kontrol edin. Ben ilk defa Troy e verdim diye pişman oldum mahalledeki abiye versem bu başıma gelmezdi.

01 Şubat 2024 12:30 (Şikayetten 9 ay sonra)

Kayıt zaman aşımına uğradığı için kapatıldı. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve taleplerinizi hafta içi 09:00-18:00 arasında bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Troy Müşteri Destek Ekibi

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

1600 TL'ye Alınan Kırılmaz Cam Bir Günde Kırıldı, Mağaza İlgisiz Kaldı

23 Eylül 2025 21:34

Troy Mağazasında 4000 TL Takas Desteği Uygulanmadı

05 Mart 21:32
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 13’te Yetkisiz İşlem İddiası Ve Garanti Dışı Reddi

22 Ocak 22:11