Fatih sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 15:21

9 Mart tarihinde esnaf noktasından kargoladığım 1017975552984884 takip numaralı dolap satışım, alıcıya ulaştırılamadan gönderide hasar oluştuğu gerekçesiyle 18 Mart tarihinde bana hasarlı bir şekilde iade edildi. Gerekli paketleme özenini göstermeme rağmen (çift kat pat pat sarılı bir şekilde kutulanmış) taşıma esnasında gerekli özen gösterilmediği için gönderimde oluşan hasarın karşılığı olarak satış bedelimin tarafıma tazmini talep ettim. 20 Mart tarihinde Trendyol Express tarafından 'Taşıma prosedüründe yer alan maddeye istinaden akıcı, yanıcı, kırılabilecek ve bozulabilecek gönderiler tazmine konu olmamaktadır' gerekçesiyle tazmin talebim reddedildiğine dair e-posta dönüşü aldım. Göndericisi olduğum ürün hiçbir şekilde bahsedilen ürün sınıfına girmemektedir. Kargo esnasında ekstra bir çaba gösterilerek bu hale gelebilecek bir ürün olmasına rağmen tazmin talebim reddedilmiştir. Gerekli tazminin sağlanması ve mağduriyetimin giderilmesini temenni ediyorum. Sürece ait görseller ekte yer almaktadır.

02 Eylül 2024 13:13

23 Ağustos 2024 21:34

23 Mayıs 2025 04:21
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 12:02

21 Mayıs 2025 00:04