Trendyol Express Duyarsız Ve Dalga Geçiyor

Trendyol Express Duyarsız Ve Dalga Geçiyor
19 Temmuz 2024 08:19

Trendyol uygulamasından almış olduğum köpek maması 12 Temmuz tarihinde kargoya verilmiş, günlerdir elime ulaşmadı, bırakın ulaşmadığını sürekli telefon edip paketiniz en kısa sürede elinize ulaşacaktır gecikme için özür dileriz, yok adresinizi lütfen güncelleyin. Evet adresim doğru olmasına rağmen tekrar güncelledim bu sefer teslimat tarihini adresim yenilenmiş gibi algılayıp adres değiştiği için teslimatınızın teslimat günü bu adrese göre planlanmıştır notuyla ileri tarihe atıldı. Telefonla mağduriyetimi bildirmeme rağmen halen mama getirilmedi. Köpeğim şeker hastası ve yaşlı başka mama veremem. Günlerdir aynı şubede bekliyor mama lütfen bana yardımcı olun şubeyle irtibata geçmeme dahi izin verilmiyor. Sonuçta yabancısı olduğum bu şehirde tatilimi mahvettiler kaç gündür bu sıcakta evde mama bekliyorum. Şimdi de dalga geçer gibi iade süreci başlatıldı yazıyor lütfen şube bana bir nokta desin ürünü alıyım çok mağdur oldum

Candan
Candan
01 Ağustos 2024 12:26

Tenezzül edip dönüş dahi sağlanmadı ve köpeğimiz şeker komasına girdi çok zor kurtardık vebali Trendyol Express sizin olsun Trendyol dan asla ve asla bir daha hiçbir ürün almayacağım. Ve hesabımı hemen kapatacağım

Seyit sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 14:05

23 Nisan 2024 16:38
Trendyol Express Trendyol Kargo Teslim Problemi
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 16:33

18 Temmuz 2024 15:12