Toyota Garanti Kapsamı Ve Yüksek Maliyet Sorunu

Hasan
17 Aralık 2024 12:29

Aracım 2021 model Toyota Corolla Dream paket. EPB arızasından dolayı, garanti kapsamında olduğu için Malatya Toyota Yiğitvar servisine gittim. Araç 10 gün kaldı, sonrasında benzin müşüründe benzin kaçırmaya başladığını söylediler. Bunun üzerine, benzin pompası ve müşürlerin değişmesi gerektiğini belirttiler ve 106.500 TL masraf çıkardılar. Malatya Yiğitvar, garanti kapsamında bu gibi işlemleri yapmıyormuş, garanti kapsamı dışında para alarak yapıyormuş. Garantiye dahil etmiyorsanız neden bakımını yapıyorsunuz dedim, aracımı toparlayın deyip dışarıda özel servise götürdüm ve 2.400 TL'ye yaptırdım. Sonrası daha vahim; Toyota genel merkezini aradım, 'Bizim bayi ne diyorsa doğrudur, yanlış bir şey yok' diyor. Yani anlayacağınız, garanti kapsamında boş yere 5 katına bakım yaptırmayın. Ben şimdi 40 bin bakımını 3.500 TL'ye yaptırdım. Bayiler 12 bin istiyordu.

18 Aralık 2024 21:24

Değerli Toyota kullanıcıları garantisi bitince garanti 10 diye bir uygulaması var ama gel gelelim ki araç arızalandımı garanti 10 da yapmıyorlar boşuna servise gidip servis bakım ücretini 10 katını ödemeyin bunu Malatya yiğitvar söylüyor ve benim araç 202q model garanti 10 da yapmadılar

profile profile profile

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Toyota'nın 10 Yıl Garanti Sözünü Yerine Getirmemesi Ve Yüksek Şanzıman Masrafı

Serdar
22 Ekim 2025 15:12
Toyota'nın 10 Yıl Garanti Sözünü Yerine Getirmemesi Ve Yüksek Şanzıman Masrafı
Hasan sonuçtan memnun değil

Hasan
12 Ekim 2023 13:29
Mert sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 10:53
Toyota Garantisi Ve Servis Mağduriyeti
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Arızası Sonrası Bilgi Eksikliği Ve İkame Araç Sorunu

Mertcan
13 Haziran 2025 14:00
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
02 Eylül 2023 22:37