Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla'da Beklenmedik Motor Sorunu

Hakan
25 Ekim 2024 13:45

Muğla Toyota bayisinden, Toyota’nın markasına ve klasına güvenerek 4 ay önce Toyota Corolla aldım. 18/09/2024 tarihinde aracın motorundan ses gelmeye başladı. Toyota'yı almadan önce sosyal medyadan ve internetten marka ile ilgili şikayet olup olmadığını araştırmadan, halk içinde konuşulan 'sanayiye girmezsin' sözü üzerine tercih ettim.

Oysaki sıfır almış olduğum araç, 4 ay gibi kısa bir sürede motorunda yatak sarma mevzusu ile kendimizi serviste bulduk. Halk arasında 'Sanayiye gitmiyorsun ancak servisten de çıkamıyorsun' denmesi gerek. Aracım tam bir aydır serviste ve Toyota, aracımı ayıplı mal olmasına rağmen gereğini yapmıyor.

Geç de olsa internet ortamından yaptığım araştırmalardan bu durumu tespit etmiş bulunmaktayım. Toyota, sıfır 4 aylık aracımın motor yatak sarması ile ilgili olarak parça değişimi yapmak istediğini ileri sürmektedir. Toyota, sıfır aracımdaki ayıbı sandık motor veya misli ile değişimi yerine, parça değişimi yapmak istemektedir. Bu, Toyota markasına hiç yakışmayan, etik olmayan bir davranıştır. Toyota bu süreçte beni ve ailemi mağdur etmiştir.

profile profile

Anıl
Anıl

Merhaba aynı sorunu bende yaşadım sizin ile nasıl iletisim kurabilirim nasıl sonuç aldınız

İbrahim
13 Kasım 2024 17:58

Sıfır Kilometre Toyota Corolla'da Motor Arızası Ve Uzun Süren Parça Bekleyişi

Hakan
15 Mayıs 2025 10:20
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
05 Kasım 2024 19:41