Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Touristica Balkan Turu Mağduriyeti

06 Ağustos 2024 01:19

Touristica adlı firmadan 27.07.2023 tarihi Sabiha Gökçen çıkışlı Üsküp varışlı Üsküp dönüşlü 7 gece 8 günlük Balkan turu satın aldık. Fakat Balkanlar'a geldiğimizde Devim tours adlı firmayı aracı firma yaptıklarını gördük. Touristicanın bize ilettiği program akışı ile uyumsuz hareket ediliyor. Bu turu seçme sebeplerimizden en büyüğü Budva konaklamalı olmasıydı. Tur programında bir gece budva konaklaması yer alıyordu. Fakat son 36 saatte bize iletilen otel bilgilerinde Karadağ budva da konaklama yerine hiç programda yer almayan Tiran konaklaması eklenmiş. Satın aldığımızdaki programda 5. Gün konaklamasında Budva geçmesine rağmen tura iki gün kala otel bilgilerinde Tiran geçmektedir. Son günlerde gönderilen bu otel programı gözden kaçmaya müsaittir ve şirket belirttiği içeriğe uymamaktadır. Tur rehberi hiçbir şeyden haberdar değil. Aksaklığın giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca tur içeriğinde yazan Mostar balık yemeği organizasyonu da yerine getirilmemiştir.

09 Ağustos 2024 15:54

Touristica turdan 27 Temmuz 3 Ağustos çıkışlı Prime balkanlar turu satin aldık. Fakat firma bize sunulan programda ki akışa uymadı. Turun 5. Günün gecesi karadağ budvada konaklama olacaktı fakat yapılmadı onun yerine başka bir ülkede Arnavutluk tiranda konaklama yapıldı. Mostarda balık ziyafeti olacağı söylendi fakat oda yapılmadı. Rehber hizmeti yetersizdi. Ve bize bu konular hakkında değişikliğe gidildiğine dair ayrıca bir bilgilendirme hiçbir şekilde yapılmadı.

08 Ağustos 2024 15:31

Touristica dan aldığımız Balkan turunda ayrıntılı programda 5. Gün konaklamasında Budva geçmesine rağmen tura iki gün kala otel bilgilerinde Tiran geçmektedir. Son günlerde gönderilen bu otel programı gözden kaçmaya müsaittir ve şirket belirttiği içeriğe uymamaktadır. Tur rehberi hiçbir şeyden haberdar değil. Aksaklığın giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca programda mostarda alabalık ziyafeti yapılacak yazıyordu oda yapılmadı.

08 Ağustos 2024 14:49

Touristica dan aldığımız Balkan turunda ayrıntılı programda 5. Gün konaklamasında Budva geçmesine rağmen tura iki gün kala otel bilgilerinde Tiran geçmektedir. Son günlerde gönderilen bu otel programı gözden kaçmaya müsaittir ve şirket belirttiği içeriğe program akisina uymamaktadır. Tur rehberi hiçbir şeyden haberdar değil şehir gezileri yüzeysel ve yetersiz tanıtım ile geçti. Şehir ve ülkeler hakkında hiçbir şekilde bilgi verilmedi her şeyi kendimiz araştırdık. Aksaklığın giderilmesini telafi edilmesini talep ediyorum.

12 Ağustos 2024 19:36 (Şikayetten 6 gün sonra)
Volkan
Volkan
13 Ağustos 2024 09:21

Touristica benimle iletişime geçti. Mostarda alabalık ziyafeti yapılmadığı için bize kisi basi 15 euro geri ödeme yapacaklarını söylediler. Buradan anlayacağımız üzere programda ki aksaklıklar kabul edilmiş oluyor. Fakat Şikayetvar'a yazılan şikayeti kaldırmam için hukuk departmanı benimle iletişime geçtiğinde sözleşmeye ve program akisina aykırı hiçbir durum olmadığını belirli bir saate kadar şikayetimi silmem gerektiğini mail olarak atmışlar. Son gelişme olarak Mostar Alabalık eğlencesi yapılmadığı için bize kisi basi 15 euro ödeme yapılacak. Budva otel konusunda ise herhangi bir geri dönüş yok. Bize son 48 saat kala bilgilendirme yapıldığı söyleniyor fakat oda yanlış bir bilgi son 36 saat kala evraklar atıldı fakat orada (Program akisinda yer alan su bölümde değişiklik yapılmıştır) tarzı dikkat çeken herhangi bir uyarı bilgilendirme yapılmamıştır.

Barış
Barış

Touristica kendilerinin düzenlediklerini beyan ettikleri Prime Tours u maalesef Devim Tours diye bir firmaya devretmiş olması sebebiyle, hiçbir sorunda muhatap bulamadık. Kimse sorun çözme odaklı yaklaşım içinde bulunmadı. Firma yetkilisi sanki bizden biri gibi her şeyden bir haberdi.

29 Temmuz 2024 10:55

Touristica İle Hayal Kırıklığı: Balkan Turu Kabusu

08 Ağustos 2024 21:23
Halis sonuçtan hiç memnun değil

Touristica Prime Balkan Turu

06 Ağustos 2024 17:16