25 Temmuz 2024 13:23

25.06.2024 tarihinde Toshiba 2M a++ + 17.000 +17.000 BTU/H Multi Split İnverter Klima montajını Giresun'daki servise yaptırdık. İç ünitenin kurulumunu yaptıktan sonra arkadaşlara klimayı çalıştırıp kontrol etmelerini rica ederek evden ayrıldım. 2 gün sonra elektrik montajını yaptırdığımda klimanın boş havayı üflediğin fark ettim sonra Giresun servisini arayıp durumu izah ettim bana klimanın gazı yoktur dediler gelip gaz doldururuz dediler ama 2 hafta sonra gelip gazını doldurduklarını söylediler akşam tekrar klimayı çalıştırdığımda çalışmayan iç ünitenin içinden tak tak sesler geliyordu bir çalışmayanı klima boş hava üflüyordu. Giresun'daki servisi her aradığımda şu gün geleceğiz bugün geleceğiz diye beni oyaladılar. Tam bir aydır kurulumu yapılan klimayı kullanamıyorum. En son müşteri hizmetlerini aradım ve Ordu servisini kontrol yapmasını istedim ve benden yol ücreti istiyorlar. Servisin iş bilmezliğini sorumlusu ben değilim yol ücreti vermeyi kabul etmiyorum mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. 0554***6905 tarafıma bir an önce dönüş yapılsın.

25 Temmuz 2024 14:25 (Şikayetten 1 saat sonra)

İdil sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 14:10
Ali sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2024 00:37
Toshiba Klima Servis Hatalarını Geç Düzeltti. Haksız Ücret Talep Etti.
Toshiba Klima Servis Hatalarını Geç Düzeltti. Haksız Ücret Talep Etti.

17 Temmuz 2024 10:43

Arçelik Multisplit Klima Gaz Kaçağı Ve Değişim Talebi