Tommy Hilfiger Tommy Beyaz Sneaker

28 Mayıs 2024 11:20

Kahramanmaraş Piazza Avm'deki Boyner mağazasından 06.04.2024 tarihinde aldığım Tommy markalı ayakkabıda, 15-20 günlük kullanım sonucunda 2 ayakkabının parmak ucunda değen kısımda yırtılma ve dış dikişlerin patlaması gibi ciddi sorunlar meydana geldi. Bu durumu mağazanıza bildirdim ve ürünü iade ettim. Ancak, ürünü tekrar bana gönderdiğinizde aynı sorunlarla karşılaştım ve ürünü tekrar iade etmek zorunda kaldım.
Ürünün tekrar gönderilmesi üzerine, tarafınıza ilettiğim sorunlarla alakasız bir açıklama aldım. Bu durum, hem mağduriyetimin giderilmemesine hem de müşteri memnuniyetinin sağlanamamasına yol açtı.
Bu ürünü alırken Tommy markasını ilk kez denediğimi ve kalitesine güvenerek bu tercihi yaptığımı belirtmek isterim. Ayrıca tüm sosyal medya platformlarından (mail, X, Instagram) şikayetimi dile getirmeme rağmen hiç birinden dönüş alamıyorum! Ayıplı mal kapsamında olan bu ürünün, ilgili yasal haklarım doğrultusunda (6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun) iadesinin kabul edilmesini rica ediyorum. Aksi takdirde, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak zorunda kalacağımı belirtmek isterim.

Bu konuda gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin bir an önce giderilmesini rica ediyorum.

Ebru
23 Ağustos 2024 10:40

Amine
10 Temmuz 2024 13:23
Tommy Hilfiger Ürünün Arkasında Değil
Senem sonuçtan hiç memnun değil

Senem
27 Ağustos 2024 09:47
Tommy Hilfiger Ve Boyner Ayakkabımı İade Almıyor
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
08 Ağustos 2024 20:29
Tommy Hilfiger Tommy Ayakkabı Kalitesiz Çıktı!