Togg V1 Uzun Menzil Araçta Ses Sistemi Sorunu Ve Yetersiz Destek

Hasancan
29 Aralık 2024 11:598.673

Togg V1 uzun menzil aracım var ve ses sisteminde sorun yaşıyorum ve yardımcı olunmadı. Ses seviyesini fullediğim halde ses az çıkıyor. Başka bir v1 uzun menzil araçta baktığım zaman sesi çok fazla çıkıyor. Aradığım halde yardımcı olunmadı. 3 kere aradığım halde bağlanamadım.

Barış
Barış
30 Aralık 2024 13:30

Aracın sesi normal radyoda az çıkıyor Youtube.com music yükleyin mağazadan yüksek ses duyabileceksiniz.

Togg Müşteri Hizmetlerinin Çözüm Üretmemesi

Serkan
8 Mayıs 2024 10:2313.393

Togg araç sahibiyim. Yeni sürüm ile telefondan araca bağlantı imkanı sunulduğunu belirttiler. Belgeleri yüklediğimde en ...

2 Destek

Milyonluk Araçta Destek Eksikliği: Togg Care'den Yanıtsız Talepler Ve Eksik Özellikler

Abdulsamed
2 Mart 2025 14:1828.964

05-10-2024'de V1 uzun menzil cihazımı satın aldım. 1.5 güncellemesi içinde yüklü fakat adaş sistemleri yok. Aylardır Tog...

1 Yorum

Togg V1 Standart Menzil

Emrah
18 Şubat 2024 00:1530.541

Togg V1 standart menzil aracım var. Ben bu aracı alırken 315 km menzil olduğu söylendi. Ancak ben bu araçla en fazla 165...

Togg V1 Standart Menzil

Ali
Togg Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor

Togg MüşteriHizmetleri Cevap Vermiyor

Senol
Togg Üretim Hatası Değil De Bedir Bu?

Togg ÜretimHatası Değil De Bedir Bu?

Mikail
Togg'un Bitmek Bilmeyen Sorunları

Togg'un BitmekBilmeyen Sorunları

Recep
Togg Bursa Servis Disiplinsiz Çalışıyor!

Togg Bursa ServisDisiplinsiz Çalışıyor!

Osman
Togg Fren Titreme Sorunu