Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Togg TX10 Boya Kalkma Sorunu

Togg TX10 Boya Kalkma Sorunu
07 Ocak 2024 23:19

Togg TX10 uzun menzilli nl***5154 şasi numaralı kula renkli aracımı 2.5 ay önce Ankara Togg merkezden teslim aldım. İş yerime Togg marka şarj istasyonu kurdurmama rağmen aracım şarj olmadı şikayetlerimde bulunmaktadır. Togg gibi yerli bir marka arkasında hiç durmadı. Şimdi ise 2.5 aylık olan aracımda boya kalkması bulunmaktadır. Tamponun sağ ön park sensörü kısmında imalat hatası boya kalkması bulunmaktadır. Arkasında durup bu sorunu çözmesini istiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Tolga
Tolga

Tampon çizilmiş hasarlanmış darbe almış çok belli

Önce arabanın rengini öğren sonra şikayet et, görseldeki araba siyah Oltu renk bu kadar ağlamaya gerek yok beğenmiyorsan alacak adam çok. Tazyikli suyu vur merco da kalkar

Serra
Serra

Bu kadar parayı piyasaya yeni çıkmış servisi bile olmayan, parça tedariği bile olmayan bir araca vermezdim. Baştan almanız bile hata yani sonuçları bunlar olacağı belliydi...

Daha arabanın modelini bilmiyorsun. Sende varsa da bence Togg elinden alsın zaten o arabayı.

Fatih
Fatih

Orada sanki bir darpe almış siyah plastik de onarım var çamur atma arabaya beğenmiyorsan sat Honda yılların arabası HRV çoğunda var boya atması

Ramazan
Ramazan

Şikayet etme Beğenmiyorsan sat bir çok hayranı var

Bay
Bay

Burası Şikayet sitesi değil mi neden şikayet etmeyecek?

Bugra
Bugra

Sen alabildiniz konuşuyorsun?

Hasan

Boş boş konuşma 2 milyon para veriliyor bu arabaya böyle bir hata olabilir mi?

Togg T10X Aracımda Yaşadığım Şarj Problemi Ve İkame Araç Mağduriyeti!

Batuhan
10 Şubat 2025 14:49