Togg Siparişin Hazırlık Süreci Ve Olası Zam Endişesi

Özcan
12 Aralık 2024 16:007.109

09/12/2024 Pazartesi günü siparişimi oluşturup ön ödeme bedeli olan 60.000 TL. Yi cüzdan hesabıma yatırdım. 3 gün geçmesine rağmen halen hazırlık aşamasında gözüküyor. Umarım bu süreci uzatıp ta yeni yıl ile birlikte doğabilecek zamdan bizlerinde etkilenmesine neden olmazlar. Açıkçası böyle bir durumda ben de siparişimden vazgeçmiş olacağımı beyan etmek istiyorum.

24 Aralık 2024 15:38

Togg T10X siparişi verdim. Ödemelerimi yaptım. Kaskomu ve sigortamı yaptırdım. Ruhsatım çıktı, plakam çıktı. Israrla teslimatı yapmıyorlar. Üstelik aracın teslimat noktasına geldiğini de bir şekilde öğrendim. Araç 1 haftadır teslimat noktasında bekliyor. Tüm prosedürleri yerine getirmiş olmama rağmen, tüm engelleri aşmış olmama rağmen teslimat noktasının keyfini bekliyorum. Yani uygulamadan araç alınmaması gerektiğini, direk gidip bayiden alınması gerektiğini çok net bir şekilde öğrenmiş oldum. Kimseyle irtibata geçemiyorsunuz. Karşınızda bir muhatap yok. Koyun gibi bekliyoruz, arayacaklar, gelin arabanızı alın diyecekler. Saçma sapan insanların iki dudağının arasındaki cümleleri, saçma sapan insanların keyiflerini bekliyoruz.

Yorumlar(7)

Ali
Ali
20 Aralık 2024 13:40

Araçları teslim etmeyeceklerini ocak fiyatlarından teslim edeceklerini bana ney bir şekilde söylediler. Paramı 14 güne iade edeceklermiş. Ama TV de vs yerlerde halen reklamları var, banka bize gelen bilgi yok diyor. Anlamadım ben bu işi

19 Aralık 2024 14:55

Tekrar merhabalar siparişinizin rengi neydi acaba ayder rengi teslim edilebiliyor denildi sizinki de ayder rengi midir?

18 Aralık 2024 21:09

Siparişiniz hangi renk ve paketti acaba 10.12.2024 de sipariş verdim halen bir ilerleme yok bilgilendirir misiniz?

Nurullah
Nurullah
17 Aralık 2024 08:54

Merhaba, Ben de aralık kampanyasına katılmayı düşünüyorum ama sizin sonuç ne oldu hala geri dönüş olmadı mı acaba, dönüş yaparsanız beni çok mutlu edersiniz zira böyle bir yola girmek için varlık satma yoluna gideceğim mağdur olmak istemem

13 Aralık 2024 13:51

Bende 04/12/2024 tarihinde sipariş oluşturup ön ödemeyi yatırdım ancak dediğiniz gibi hazırlık aşamasında bir hareket yok. Ben hafta sonu başka markaları da dolaşmayı düşünüyorum aralık ayına yetişmeyip ücret artışı olursa hem bunu karşılayamam hem de diğer fırsatlarda kaçar diye.

Togg 60.000 TL Yi Transfer Yapmama Rağmen Hesaba Yüklemiyor

Mert
19 Nisan 2024 11:3916.332

08.04.2024 tarihinde ön sipariş vermek için 60.000₺ ödeme yaptık. Yaptığımız ödeme bugüne kadar uygulamada işleme alınma...

2 Destek

Tümünü Gör
Togg Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor

Togg MüşteriHizmetleri Cevap Vermiyor

Senol
Togg Üretim Hatası Değil De Bedir Bu?

Togg Üretim HatasıDeğil De Bedir Bu?

Mikail
Togg'un Bitmek Bilmeyen Sorunları

Togg'un BitmekBilmeyen Sorunları

Recep
Togg Bursa Servis Disiplinsiz Çalışıyor!

Togg Bursa ServisDisiplinsiz Çalışıyor!

Osman
Togg Fren Titreme Sorunu