Togg Paslanan Krom Çıtayı Garanti Kapsamına Sokmuyor

Togg Paslanan Krom Çıtayı Garanti Kapsamına Sokmuyor
Ahmet
05 Temmuz 2024 19:29

Togg'un 8 aylık aracının Kelebek camlarında yaşanan paslanma sorunu için daha önce başka kullanıcılara garantiden değişim yapılmışken, bugün gittiğim serviste bana bunun kullanıcı kaynaklı olduğu ve garantiye girmediği bilgisi verilmiştir.

Tüm krom çıtalarda sorun yokken sadece Kelebek camlarda ve yüzlerce kişide olan bu sorun nasıl kullanıcı hatası olabilir? İki aracımı kendim yıkıyorum, iki araç da aynı hava şartlarına maruz kalırken sadece iki çıtada ve birçok kullanıcıda da aynı çıtalarda sorun olması, belli ki parçayla ilgili bir sorun olduğunu ortaya çıkarıyor.

Yazılı belge istediğimde ise aracımı bırakmamı ve uzun sürecek bir inceleme olacağı bilgisi verilmiştir.

10 Temmuz 2024 12:31 (Şikayetten 4 gün sonra)

Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracımın Panoramik Cam Tavanındaki Beklenmedik Çatlak Ve Garanti Süreci!

Seyhan
04 Nisan 2025 20:35
Togg Aracımın Panoramik Cam Tavanındaki Beklenmedik Çatlak Ve Garanti Süreci!

4 Aylık Togg Aracımda Üretim Hataları Garanti Kapsamına Alınmadı, Mağdur Edildim

Mert
28 Temmuz 2025 17:11