Aycan
04 Şubat 2024 13:26

Tineco Power Hero 11 Snap kablosuz süpürgeyi Media Markt mağazasından aldım. Süpürgenin şarjının 40 dakika gittiği söylenmişti fakat eve gelip kullandığımda şarjının 10 dakika bile gitmediğini fark ettim. Ürünü mağazaya götürdüm ve servise gönderildi. 'Ürün yapıldı' denilerek geri gönderildi ancak hala şarj sorunu devam ediyor. İade etmek istediğimi belirttiğimde, orada çalışan görevli ürünün denenerek alındığını ve çalışır durumda olduğunun gösterildiğini, dolayısıyla iadesinin mümkün olmadığını söyledi. Ancak ben mağazadaki ürünün çalıştığını gördüm, bana kapalı kutu getirildi. Eve götürdüğümde sorun yaşadım ve şimdi iade almayacaklarını belirtiyorlar. Böyle kurumsal bir firmanın sattığı ürünlerin arkasında durmaması beni çok şaşırttı. Umarım yardım edebilecek biri vardır. İade etmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

13 Mart 2024 14:55 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Tineco Türkiye

Bülent
22 Ekim 2025 11:56

13 Nisan 2024 14:53
Dina sonuçtan hiç memnun değil

Tineco Yeni Alınan Süpürgenin Şarjı Çok Kısa Sürede Bitiyor

01 Haziran 2025 16:12
Sıdıka sonuçtan hiç memnun değil

Sıdıka
21 Aralık 2024 17:54
Tineco Süpürge Ve Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan Sorunlar
Ece sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 17:55
Tineco Servis Sonrası Süpürge Paramparça Geldi!
Tineco Servis Sonrası Süpürge Paramparça Geldi!