TikTok Platform Alışveriş Merkezi

15 Ekim 2023 20:5618.552

TikTok alışveriş merkezi. 60 siparişi tamamladım, sonra geri çekilmek istedim. Onaylamadı müşteri temsilcisi. Sebep, 72 saat süreç içinde siparişi tamamlamamışım. Ek olarak tekrar 5 sipariş daha almam gerektiğini söylediler. Belirli bir miktarda dolar yatırdım ve son siparişte para yetmedi ve şimdi 19.000 dolar yatırmamı ve ondan sonra geri çekileceğimi söylediler. Şu an ceza sahası içinde olduğum için zaman limiti olmadığını ve son siparişi tamamladıktan sonra ana para ve komisyonumu çekebileceğimi bildirdiler. Bence burası sahte bir shop. Paramı geri alabileceğimi artık tahmin etmiyorum. Savcılığa başvuracağım.

Bütün birikimlerim gitti... 59 siparişi tamamlamak için toplam 41.500 Euro ödedim. Daha halen son sipariş için 19.000 dolar yatırmam isteniliyor. Ama artık daha güvenim kalmadı... Lütfen bu konuya bir an önce el atılmasını istiyorum, yoksa avukat aracılığı ile savcılığa başvuracağım.

16 Ekim 2023 19:09

Aşağıdaki TikTok Alışveriş Merkezine ait adresin gerçek veya sahte olup olmadığını bana bildirirsiniz lütfen.

WWW. U5757. Xyz veya WWW. E3315. Xyz

Bir an önce açığa kavuşsun ki, benim gibi daha nice insanlar mağdur duruma düşmesin. Bu platformda sipariş aldıkça ödenecek fiyatlarda artıyor. Bence insanları aldatmak için güzel kurulmuş.

Eki aç

Yorumlar(40)

12 Şubat 17:11

Emniyet başvurumu almadı, bir savcıyla tanıdık vasıtasıyla iletişime geçeceğim, bakalım ne oluyor, özellikle yurt dışında bir avukat bulabilirsem Apple ve TikTok'u şikayet edeceğim, isterseniz bu işi birlikte araştırabiliriz, güçlü birini bulduğumuzda toplu başvuru yapalım diyorum, ************* **** *** ****, numaramı yazmamın amacı toplu başvuru veya şikayetler belki daha iyi dikkate alınır, Apple ve tiktokun varsa bir açığı ki açıkları olduğunu düşünüyorum tazminat davası açılabilir

7 Eylül 2025 17:12

TikTok shoping vczse isminde bir uygulama beni de mağdur etti 60 görev verdiler 52 de kaldım 1000$para yatırdım 588$ daha istiyorlar biteceğini zannetmiyorum ne yapmalıyım nereye başvuru yapmalıyım.

22 Kasım 2024 20:48

Sahte senin girdiğin site adresi bende ticaret yapıyorum orada kesinlikle şu sayıda sipariş tamamlamadan para alamazsınız diye bir şey yok mağaza açtığınızda sözleşme gereği en az 3 ay kalmanız gerekiyor ve zaten mağaza seviyeniz yüklediğiniz paraya göre işliyor gelen siparişleri siz giriyorsunuz ve 7 gün sonra kar payıyla beraber mağaza cüzdanınıza yatıyor mağazaya zaten tiktokun mobil uygulamasının içindende girebiliyorsunuz ama gelen siparişleri 48 saat içinde girmezseniz mağaza donduruluyor içindeki parayla talepte bulunup ben giremediğim siparişleri gireceğim dediğinizde ve biriken sipariş miktarında para yüklediğinizde mağazanız yeniden aktif olup kazanmaya devam ediyorsunuz

2 Kasım 2024 01:50

Geçmiş olsun kardeşim bende aynı durumdayım ne yaptın var mı bir gelişme

2 Kasım 2024 01:46

Sitenin adı nedir yardım edelim birbirimize

24 Ekim 2024 13:08

Bana ulaşırsan sana yardımcı olacağım

23 Ekim 2024 17:14

Bana ulaşa bilir misin senin için bunu çözebilirim

2 Haziran 2024 18:41

Selam aleykum ne yazık ki şu anda bende aynı duruma düştüm aynı siteye acaba paranızı ala bildinizmi veya herhangi bir yere şikayet ettiniz mi mustafa bey?

22 Mart 2024 19:23

Bu kadar yüklü paralara çıktıysanız zamanın da kazandınız mı acaba?

Hatem
Benzer Şikayeti Var
14 Ocak 2024 00:12

I invested $9,600 in the TikTok Mall platform, and ı have now been banned from the platform, and ı do not know how to GET my Money back.

5 Kasım 2023 18:33

Savcılığa başvurdunuzmu

Online Alışverişte Yaşadığım Para İadesi Sorunu Ve İletişim Eksikliği

3 Eylül 2025 00:541.262

TikTok üzerinden karşıma çıkan “Online Shopping Center” adlı şirketin satış teklifine inandım. Ufak meblağlarla başlayan...

2 Destek

Tümünü Gör
TikTok Birisini Şikayet Ederken Ben De Kısıtlama Yedim

TikTok BirisiniŞikayet Ederken Ben De Kısıtlama Yedim

Asya
TikTok İhlallerinin Yanlış Karar Vermesi Ve İtirazın Boşuna Olması

TikTokİhlallerinin Yanlış Karar Vermesi Ve İtirazın Boşuna Olması

Legends
TikTok Hesabıma Erişim Yok!

TikTok HesabımaErişim Yok!

Talip
TikTok Şifre Sıfırlama Sorunu!

TikTok ŞifreSıfırlama Sorunu!

Nurcan
TikTok İşte Böyle Hata Veriyor!

TikTok İşte BöyleHata Veriyor!

Fedai

Öne ÇıkanKonular